picaru Schwarzkopf Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2013 195 9 68 Ağrı 9 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi picaru #1 Özel bir mağazasında mı eczanede mi kuyumcuda mı yoksa dövmecide mi? Ve ne kadara mal olur sizce? Dudak kenarımı + burnumu deldireceğim. Son düzenleme: 9 Mart 2014
Özel bir mağazasında mı eczanede mi kuyumcuda mı yoksa dövmecide mi? Ve ne kadara mal olur sizce? Dudak kenarımı + burnumu deldireceğim.
Kova hatunu ✔creativity Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2011 24.320 45.697 798 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi picaru #2 bede dudak kenarı ve göbek düşünuyorum... bence hijyenik bir dövmeci salonunda olmalı...
picaru Schwarzkopf Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2013 195 9 68 Ağrı 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi picaru #3 melissadan .!.: bede dudak kenarı ve göbek düşünuyorum... bence hijyenik bir dövmeci salonunda olmalı... Genişletmek için tıkla... öyle canım ama istanbul gibi bir yerde hijyen biraz zor gibi geliyor. Belki günde 50 kişi geliyor, bunu temizlemek de masraf oluyor bazen. Kulaklarımı küçükken deldirdigimde bir çay bardağı kan ve iltihap akmıştı sanırım bu da mikroptan :)
melissadan .!.: bede dudak kenarı ve göbek düşünuyorum... bence hijyenik bir dövmeci salonunda olmalı... Genişletmek için tıkla... öyle canım ama istanbul gibi bir yerde hijyen biraz zor gibi geliyor. Belki günde 50 kişi geliyor, bunu temizlemek de masraf oluyor bazen. Kulaklarımı küçükken deldirdigimde bir çay bardağı kan ve iltihap akmıştı sanırım bu da mikroptan :)
kubra5 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2012 155 6 118 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi picaru #4 İstiklal Caddesinde çok iyi yerler var bunu yapan. Oralara bir bak derim :)