• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereden Başlanır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BYV

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
2.530
3.888
63
İstanbul
Hanımlar merhaba,
Bu zamanda kadar hiç böyle güzellikmiş bakımmış vs uğraşmadım. Ama artık bir yerden başlamam lazım sanırım.
Normalde ergenlik döneminde sivilce problemim yok denecek azdı. Çok çok nadir sivilcem olur oda regl döneminde olurdu.Ancak son zamanda siyah noktalar ve geniş gözenekler oluşmaya başladı.Günlük hayatta makyaj yapan bir insanda değilim.Bana bir akıl verin yaşım 34 nereden başlayayım. Şöyle bir bakıyorum kremmiş tonikmiş daha bilmediğim bir sürü ürün üzerilerinde bir sürü şeyler yazıyor bazılarını anlamıyorum bile ilgim olmadığı için.birde yavaş yavaş kırışık için önlem almaya başlayayım diyorum çok şükür henüz yok ama:) İlk başta bir güzellik merkezine gidip bakım yaptırıp oradan ürünler hakkında bilgi mi almalıyım? Bu konuda bilgim olmadığı için her dediklerine ok demekte istemiyorum. Bir akıl verin lütfen

Bence ilk olarak yüz nemlendirici kremlerle ve peeling ile baslaya bilirsin ..
Basit ve çok iş görür, peeling ile yüzünün gözenekleri açılır nefes alır siyah noktalar azalır, krem ile ise yüzün nemli ve canlı kalmış olur..
Ama krem alırken yağ oranına özen göstermelisin yani cilt testi yapıp öyle almanı tavsiye ederim..

Hydrafacial cilt bakimina baslayabilirsin 2. Seansimi yaptirdim gayet memnunum

Back
X