- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah dogum kontrol lazimiyatlari da yasak degildir..iyice fokunu cıkardılar yav hahaha
Valla Allah'ın izniyle nerden baksan bi 7-8 ay daha saklarım gibi duruyor3 paket mi bende koliyle var sende ki bende.ki ticarete atılalım hemen köşeyi ped sayesinde döneriz belki de![]()
baştaaan sona kadar katılıyorum yoruma. bende şu an istanbuldayım. ve zincir marketlerde varkonu bana inandırıcı gelmedi. maksat geyik cevirmek. 5 market geziliyor bu 5 marketin icinde bim a101 veya şok bunlardan biri kesinlikle vardir herkes yazmış buralarda satılıyor diye. hadi kucuk yerel marketler yanlış anladı zincir marketlerde mi yanlış anladı. Birde istenbul.
Başka sitelerde geyiği dönuyor yazmışlar zaten. KK bu geyikten eksik kalsın istenmemis konu açılmış.
Tamam sakin ol champ. Kimse böyle bir duruma, olayarastlamadığı için şaşırdık.tamam arkadaşlar, ben ruh hastasıyım ve eğlenmek için konu açtım... gerçekten bazılarınız saldıracak yer arıyor. genel olarak espirili biriyim zaten ve evet kıçımda bez var şu an. ben de yazdım komik olduğunu için. yaşadığım durum trajikomik zaten. ama sizler görmediniz diye başkaları yaşamamış olmuyor. yardimci olmak isteyen arkadaşlar oldular. daha fazla uzatmaya gerek yok.
Bende üçlü paket var
Az daha sıkışın da fahiş fiyatlara satayım![]()
arkadaşlar merhaba. harika bir konu biliyorum ama bugün regl oldum ve kıçımda bezle geziyorum çünkü yasaklanması gereken onca şey varken ped almak yasaklanmış. nereden alabilirim bilginiz var mı? artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sinirimden öleceğim.
yukarida takibi birak butonu var oradan kapatin bildirim almazsiniz.of aynen canım geyik çekti işim yok burada elalemin saldırgan yorumlarıyla uğraşacağım. demek ki yaşadığım semt marketleri yanlış anlamış. @Mune lütfen konuyu kapatabilir misiniz daha fazla bildirim almak istemiyorum. yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler
Oritigim dayanırız isteyene ped isteyene eski çarşaf atletValla Allah'ın izniyle nerden baksan bi 7-8 ay daha saklarım gibi duruyor
Sen ne kadar dayanabilirsin bilmiyorum
Hem de İstanbul kara borsası olacakmış
Ben şimdiden heyecanlandım![]()
Daha uzun vadeli düşündüm o yüzdentabii sana lazım değil hemen karaborsaya başlarsın
sen bebek bezi stoklamaya başla![]()
polis durdurduğunda söyleyin ped arıyorum satmıyorlar diye. onlar alsın sizin için. söyleyemedim demeyin utanılacak bir şey değil bu. normalleştirin böyle şeyleri.şunu asla unutmayın, bir başkasının yaşayıp da anlattığı bir şey eğer çok doğaüstü bir şey değilse asla yaşanmamıştır bu, kesin yalandır vs. diyerek geçmeyin. umarım benzer bir şey yaşamazsınız. ne kadar kötü bir psikoloji biliyor musunuz? tek yaşıyorum, regl dönemini ambulanslarda sürünerek geçiren biriyim. ped bulamadım ve dakikalarca market market gezdim. arabayla aradığım için polisle uğraştım. burada gelmişsiniz yalan söylediğimi iddia ediyorsunuz daha kötü hissediyorum. umarım başınıza gelmez... sıcağın altında geberdim bütün gün
Geçmiş olsun üzme kendinişunu asla unutmayın, bir başkasının yaşayıp da anlattığı bir şey eğer çok doğaüstü bir şey değilse asla yaşanmamıştır bu, kesin yalandır vs. diyerek geçmeyin. umarım benzer bir şey yaşamazsınız. ne kadar kötü bir psikoloji biliyor musunuz? tek yaşıyorum, regl dönemini ambulanslarda sürünerek geçiren biriyim. ped bulamadım ve dakikalarca market market gezdim. arabayla aradığım için polisle uğraştım. burada gelmişsiniz yalan söylediğimi iddia ediyorsunuz daha kötü hissediyorum. umarım başınıza gelmez... sıcağın altında geberdim bütün gün