• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neredesin be uyku nerede?

Ben uyumayı sevmiyorum, çünkü sıkıntılarımı arttırıyor. Uyanıklığı da sevmiyorum çünkü her dakikasında işkence çekiyorum resmen ne yapmalıyım fikri olan var mı :KK30:

Ilik sut ic, yataga yat ve hic kimildamadan oylece uzan.
insan vucudu 15 dakika kipirdamadan kalirsa otomatikman kapatiyormus kendini yavas yavas.
oyle duydum yane,, internetin yalancisiyim:KK76:
Ölü taklidi yani ahahhah. Denerdim ama benim adam uyurken yatakta resmen yüzüyor, dovusuyor :) Kroşelerden kaçmak için muhakkak reflexler girer devreye

[QUnaDaisies, post: 38526571, member: 589473"]Ben uyumayı sevmiyorum, çünkü sıkıntılarımı arttırıyor. Uyanıklığı da sevmiyorum çünkü her dakikasında işkence çekiyorum resmen ne yapmalıyım fikri olan var mı :KK30:[/QUOTE]

Amanin daha beteri de varmis

Bende yeni yeni cozdum uyku problemimi. Sizinkinden de beterdi. Gece 2 de zar zor uyuyup sabah 4 de 5 de uyanirdim. 3 saatlik uykularla dolasirdim. Sari kantaron cayimi, melisa cayimi denemediğim şey kalmadi. Sonra doktora gittim. Uykumu getirecek bir hap verdi. 1 2 kere kullandim sadece düzene girdi çok sukur. Sizde bir nöroloğa gidin derim ttavsiyelerle çözülmüyor bu is. Ayrıca alintinin yorumla karismamasi için alintiyi yaptıktan sonra 2 kere enter tuşuna nasip 2 satir alta yazin yorumunuzu. Ben bu çözümü buldum bu şekilde karismiyor. Yada yorumu yazin alintilamadan sonra alintilamak istediğiniz mesaj için cevapla butonuna basin bu şekilde de oluyor. Belki sizin isinizede yarar :)

[QUnaDaisies, post: 38526571, member: 589473"]Ben uyumayı sevmiyorum, çünkü sıkıntılarımı arttırıyor. Uyanıklığı da sevmiyorum çünkü her dakikasında işkence çekiyorum resmen ne yapmalıyım fikri olan var mı :KK30:

Amanin daha beteri de varmis[/QUOTE]
yaaa : ( sıkıntın yoksa boşver ya uyumasan da olur 1 uyumazsın 2 uyumazsın sonra illa sızar kalırsın köşede mecburen : )

Dr ye uyuyamadigimi söyledim dediğim gibi bende anemi var bundan kaynaklı olabilir dedi.uyku hapı tarzı bir seybaklima geldi evet ama urktum çünkü alışkanlık yaparım diye

Sikintim olmuyor değil elbette her insan gibi var.fakat öyle büyük sıkıntımız yok zamanın da çok olmuştu geçti gitti.

Nete uyuyamayinca göz atmak için girdim çıkarım birazdan

Alıntı içinse bu benim bastan beri var.demedim bir kaç kez olmadı yine ayni bazen düzeliyor ama

Ve kızlar teşekkürler

Vallahi uyku nerede ben biliyorum uyku bende.ama benim 9 aylik sipamin uykusu nerde onu bilmiyorum bilsem bulup cikaracam girdigi delikten.uykysu var uyuyayim demiyor :KK53: iste boyle geziniyom ortalikta

passiflora bitkisi var onun poşet çayını yapmışlar ondan içiyorum tak diye uyuyorum bu ara..
ama vücudum ona da bağışıklık kazanacak..

Back
X