• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neredesin be uyku nerede?

yapıyor musunuz bilmiyorum ama spor iyi gelir. vücut yorgunluktan tatlı bir yorgunlukla uykuya bırakır kendini. ama ev işi ya da esneme hareketleri değil. yürüyüş, koşu, yüzme filan.

valla ne güzel,kıskanıyorum ve ben uykusuzken uyuyan herkese iğne dürtmek istiyorum:KK53:
Ya bu bana şeyi hatırlattı. Üni son dönemdeyim. Mezun olacağız. Ama bitirme tezi, sınavlar bilmem neler iflahımız kesilmiş. O zaman redbull yeni çıkmıştı. Baya da pahalıydı hele öğrenciye göre. Bir arkadaş dedi ki “ şu sınavın gecesinde 2tane redbull içtim, sınavdan çıktım işim yok uyuyacağım, uyuyamıyorum”

Aha bunu duyan ben ilk markete koşup 2 değil tam 3 tane redbull almaz mı? Nolur nolmaz diye.. Aslında kalp krizi riski falan varmış ama o zaman kim takar.

Yemeğimi yedim. Güzelce sabahlama modundayım. Eee redbull da var hiç sorun değil.

Ama nedense sınav zamanları normal zamandan bile erken uyuyasın gelir ya ben bir güzel birkaç dikişte redbulları içtim. Yarım saat sonra yataktaydım. :KK47::KK47:

O yüzden bu tür zımbırtılara hiç inanmıyorum ben.

yapıyor musunuz bilmiyorum ama spor iyi gelir. vücut yorgunluktan tatlı bir yorgunlukla uykuya bırakır kendini. ama ev işi ya da esneme hareketleri değil. yürüyüş, koşu, yüzme filan.

canım evimizin olduğu yer yürüyüşe yazın daha müsait oluyor önceki sayfalar da yazdım.

bunun dışın da spor solanuna gündüz gidemem iki yigen bakıyorum kardeşim.

yani vaktim yok sporu çocuk peşinde koşturarak yapıyorum sayılır.

Ya bu bana şeyi hatırlattı. Üni son dönemdeyim. Mezun olacağız. Ama bitirme tezi, sınavlar bilmem neler iflahımız kesilmiş. O zaman redbull yeni çıkmıştı. Baya da pahalıydı hele öğrenciye göre. Bir arkadaş dedi ki “ şu sınavın gecesinde 2tane redbull içtim, sınavdan çıktım işim yok uyuyacağım, uyuyamıyorum”

Aha bunu duyan ben ilk markete koşup 2 değil tam 3 tane redbull almaz mı? Nolur nolmaz diye.. Aslında kalp krizi riski falan varmış ama o zaman kim takar.

Yemeğimi yedim. Güzelce sabahlama modundayım. Eee redbull da var hiç sorun değil.

Ama nedense sınav zamanları normal zamandan bile erken uyuyasın gelir ya ben bir güzel birkaç dikişte redbulları içtim. Yarım saat sonra yataktaydım. :KK47::KK47:

sen uykucusun anlaşıldı...

valla canım çeken bilir gerçekten zor bugün mesela benim için uyu

heleki o geceler geçmiyor mu yaz olsa balkona çıkıyorum tv bakıyorum uğraşıyorum bir şeylerle ama kışın eve hapis

zaten geceler uzun bazen saate takıyorum her iki dk saate bakıyorum acaba sabah kaç var diye...

sen uykucusun anlaşıldı...

valla canım çeken bilir gerçekten zor bugün mesela benim için uyu

heleki o geceler geçmiyor mu yaz olsa balkona çıkıyorum tv bakıyorum uğraşıyorum bir şeylerle ama kışın eve hapis

zaten geceler uzun bazen saate takıyorum her iki dk saate bakıyorum acaba sabah kaç var diye...
Of ya seninki de zor. Tahmin edebiliyorum. Nadir de olsa benim de uykum kaçar bazen de böyle sessizliği dinlemek çok negatif etki yapıyor insanda.

katılıyorum benim eşimde ne içerse içsin 9 da pış pış

uzun zamandır mı kullanıyorsun arada bıraksan yine uyku tutmuyor mu?
haziran ayından beri cnm bıraksam uyuyamıyorum zaten de dr a gittim doz düşürdüm yine uyku yok. bıraksam nasıl ayakta gezcem dün bayılcaktım iş çıkışı baş dönmesi mide bulantısı. uykusuz nasıl çalışırki insan

Back
X