• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neredesin be uyku nerede?

niye ki hayırdır bir şeymi var hüzünlendin?bu avatar daha güzel ...valla canım kk da benden çok daha deneyimlisin sen arsayı bul parselle ben gelirim inşaaata

hahahah. Bilmem öyle bi hüzünlenmiştim geçti ama. Şimdi Frida'yı koydum :KK53:

Benim de kendimi bildim bileli bir uyku düzenim yoktur maalesef.
Çözümü çok yorulmakta buluyorum; fakat zaman zaman çok yorgun olsam da uykuya dalamıyorum.

aynen yorulunca ben hiç uyuyamam.zor gerçekten yaşayan bilir...

uyku bozuklukları bölümü var hastaneler de her erde olmasa yeni yeni bu bölüm var ve bir çok kişi için çok güzel bir şey

ben dr gittim ama çözüm yok beynimle konuşuyorum sanırım ondan böyle yapa yapa bunu huymu edindim nedir anlamadım

aynen yorulunca ben hiç uyuyamam.zor gerçekten yaşayan bilir...

uyku bozuklukları bölümü var hastaneler de her erde olmasa yeni yeni bu bölüm var ve bir çok kişi için çok güzel bir şey

ben dr gittim ama çözüm yok beynimle konuşuyorum sanırım ondan böyle yapa yapa bunu huymu edindim nedir anlamadım
benim kansızlığım olduğunda ve de kaygı bozukluğum başladığında uyuyamam.
birde çok yorulduğumda uyuyamam, bir çarpıntı tutuyor vücudum yorgun ama yataktan kalkıp aynı ev işlerini yapabilirim o enerjiyle, gündüz o enerji nerdeyse kolum kanadım kalkmaz zor ev işiyaparım gece metabolizma yorgunsam bozuluyor.
annem gençken yorulunca uyurdum yaşlandıkça tam tersi yoruldukça uyuyamıyorum diyordu şaşırırdım, şimdi aynısını yaşıyorum.
eşimde mübarek yastığa 1 karış kala uyur

Yine gece ve uyku zamanı yaklaşıyor. Uyuyan herkese iyi geceler şimdiden uyuyamiyanlara da ne diyeyim zir ve uzun bir gece bekliyor inşallah uyur kalırız...

Ben de gece uyuyamıyorum. Sabah işe gitmeden önce 2 ya da 3 saat, akşam işten geldikten sonra birkaç saat uyuyabiliyorum. Yorgun olduğum zamanda bu düzen değişiyor, daha erken uyuyabiliyorum ama bu sefer de gecenin üçünde uyanıyorum ve gündüz uykum gelebiliyor. Zor bir durum.

[Q"Wera1, post: 38544779, member: 641227"]Ben de gece uyuyamıyorum. Sabah işe gitmeden önce 2 ya da 3 saat, akşam işten geldikten sonra birkaç saat uyuyabiliyorum. Yorgun olduğum zamanda bu düzen değişiyor, daha erken uyuyabiliyorum ama bu sefer de gecenin üçünde uyanıyorum ve gündüz uykum gelebiliyor. Zor bir durum.[/QUOTE]

Böyle uyku parça parça olunca da olmuyor dinlenmiyor insan zor bu is zor

Öyle çok uyku problemi yaşıyorum ki anlatamam düzenli bir uykum yok ...

bugün sabah 5 de uyandım 22 gibi uykum fena geldi.uzandim yatağa hala uyuyacam.

Uyku tutmayinca iyice sinir oluyorum

Koyunu bırakın saymadığım hayvan kalmadı.

Tobe tobe

Şuan uyku akıyor gozlerimden ama uyuyamiyorum...
buldun mu. Bulduysan sorar misin benim ki de ordamiymis. Gelsin bi zahmet

Bende sistit oldum ve kullandigim ilaclae yuzunden uyku duzenim bozuldu. Simdi uyuyamiyorum. Sabah ise gidecegim ve hala uyuyamadim. Bi haftadir raporluydum ve rvde bile ruh gibi dolastim. Simdi napicam bilmiyorum.

bana da oluyor... 12de yataga girip 4e kadar uyuyamıtorum

tahmin edebiliyorum ne sıkıcı bir durum olduğu saatlerce tavana bakıp uyku gelmesini beklemenin

Bende sistit oldum ve kullandigim ilaclae yuzunden uyku duzenim bozuldu. Simdi uyuyamiyorum. Sabah ise gidecegim ve hala uyuyamadim. Bi haftadir raporluydum ve rvde bile ruh gibi dolastim. Simdi napicam bilmiyorum.

ilaçların etkisi evet olabilir fakat ben anemi ilaçları dışında bir şey kullanmıyorum.

Back
X