Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neredeyse her gün rüyamda bebek emziriyorum nedenini bilen var mı ? Tabirini ya da ?
Neredeyse 1-2 aydır sürekli rüyamda bebek emzirdiğimi görüyorum . Nişanlıyım henüz bebeğim falan yok . Ama sürekli ya erkek bebek ya da ikiz erkek bebek emziriyorum . Tabirini bilen yorumlayabilen var mı ?
Neredeyse 1-2 aydır sürekli rüyamda bebek emzirdiğimi görüyorum . Nişanlıyım henüz bebeğim falan yok . Ama sürekli ya erkek bebek ya da ikiz erkek bebek emziriyorum . Tabirini bilen yorumlayabilen var mı ?
ay ben de erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm o ay hamile kaldım bebeğim de erkek bence ilerideki bebeğini görüyorsun şuan:) hayırlısı olsun hakkında canım
ay ben de erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm o ay hamile kaldım bebeğim de erkek bence ilerideki bebeğini görüyorsun şuan:) hayırlısı olsun hakkında canım