Nerenin Göcmenisiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nerenin göcmenisiniz???

• Ankete Katılan
    236
dedelerimin dedeleri ahıska türklerindenmiş azerilik te var sanırım................
ardahan-posofa yerleşmişler......

slm bn bulgarıstan göçmenıyım. ama istanbulda oturuoz

bende kafkas göçmeniyim.Bütün atalarım ordan gelmiş .anne tarafımda baba tarafımda.

anneannemler bulgaristan göçmeni.provadi diye biyerden göçmüşler 1938 yılında izmir e.baba tarafım da bosnadan göçmüş.hiç gitmek nasip olmadı.iki ülkeyi de çok merak ediyorum.

bulgarıstan / kırcaali gocmenıyım...
eşimde gürcü göçmeni :)

Tamamen göçmen aile kızıyım. Anne tarafım Bulgar göçmeni, baba tarafım Kırım göçmeni(2.Dünya Savaşı'nda..)

ay ne güzel mozaik olmuşuz burda kültür mozaiği anadolu mozağii..:teytey:babam doğulu ermeni arap türkmen kürt ne arasan var..annem girit li maledonya nevrakop karışımı

ben daha önce yazmıştım çerkesim diye eşimde arnavuthihoyyyt..kızım tam bir doğu batı imecesi yanikaydirigubbakcemile3

babam 1950 de gelmişler o zamn 10 ayşındaymış şumnu dan
annemin de babaannesi yunanitan dimetokadan onun geldiği yılı bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar orta asya özbek kökenliyim
bazı akrabaların rusya ve özbekistanda

ben bulgaristan göçmeniyim 95 de göç ettik ettik istanbul a şimdi de çorluda yım

baba tarafı batumdan göç gürcü yani anne tarafı ise acem :))

benim dedelerimde 1893 bulgaristan göçmeni çatalcaya yerleşmişler bizede pomak derler:CüvCüv:

valla kızlar ben ankete katılamadım çünkü bizim işler biraz karışık fisfisfis kafamçokkarıştı

benim büyük dedem gürcistan doğumlu fakat yugoslavyada paşalık yapmış ve bosa-hersekli bi kadınla evlenmiş daha sonra savaş çıkınca türkiye ye gelmişler

1989-Bulgaristan göçmeniyim ,iyi ki de öyleyim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…