Bencede git hayatını yaşa... kendi ayakların üzerinde dur!! Benimde içimde hep gitmek vardı aha bak evlendim çocuk sahibi oldum ve hala Almanya'dayim.. doğma büyüme buraliyim ama TURKIYE gibisi yok..
Burda hayat düzenli herşey kuralarla.. Herşey iyi tamam da ruh yok buranın insanlarınatürkiyede saat kaç olursa olsun hayat var ceblerinde belki bi kaç kuruş para ama yaşama sevinçi var.. Burada ise herşey monoton.. hergün aynı suratsiz insanlar:/:/ neyse içimi döktüm bende ;*
Bencede git hayatını yaşa... kendi ayakların üzerinde dur!! Benimde içimde hep gitmek vardı aha bak evlendim çocuk sahibi oldum ve hala Almanya'dayim.. doğma büyüme buraliyim ama TURKIYE gibisi yok..
Burda hayat düzenli herşey kuralarla.. Herşey iyi tamam da ruh yok buranın insanlarınatürkiyede saat kaç olursa olsun hayat var ceblerinde belki bi kaç kuruş para ama yaşama sevinçi var.. Burada ise herşey monoton.. hergün aynı suratsiz insanlar:/:/ neyse içimi döktüm bende ;*
mrb canim :)
bende yurt disinda dogdum buyudum. ve 1 sene oncesine kadar bende turkiyeye sadece yazin geliyordum :)
simdi 1 yildir turkiyedeyim :)
kultur soku yasamazsin canm cunku zaten sen farkli bir kulturun icinde bir de kendi kulturunu yasadin..
zaten iki kultur icinde yetistin daha neyin sokunu yasiicaksin
bence istiyorsan kesinlikle gelmelisin.. is ve gelir konusunda birsey soyleyemem.. muhtemelen oradaki gelirin daha yuksektir burada yeni basladiginda daha az maas alacaksin... ama bu sana da bagli biraz aldigin etime bagli..
kendini oraya ait hissedemiyorsan ulkene don canim...
Yurt dışı dediğin yer İran, Hindistan falan mı yahu? Nasıl insanlar gece dışarı çıkamıyor? O yerde bir sıkıntı var bence. Yerini değiştir ama orada. Buraya gelirsen o maaş o araba kalmaz. İmkanlarını kaybetme bence. Asgari ücret açlık sınırının çok çok altında. Tatile gel, gerçeklerle yüzleş çok istiyorsan da. Buradaki insanlar kaçmak için uğraşıyor.
Hangi ülkede olduğunu çok merak ettim... Aslında o dediğin şeyler benim yaşadığım çevrede yok ve ben de Avrupalıların bu konuda çok daha rahat olduğunu düşünürdüm dediklerinden sonra bir daha düşünmeye karar verdim. Türkiyeye gelirsen özellikle antalya ve çevresinde turizm sektöründe çok iyi yerlere gelirsin diye düşünüyorum. Bence bir denemelisin ve kendi çabanla Türkçeyi öğrenmen çok hoş.
Avusturya da yasiyorum canim Antalya ya tatile geldigimde orda ki insanlar Antalya da kolaylikla is bulabilecegimi söylüyorlar ama iste kiz basima orda tek basima yasamak beni korkutuyor acikcasi tek soru isareti orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?