Nereye aitsin?

Merhaba:) ben de muzik ogretmeniyim bi kac bi sey soylemek istedim.mesleginizi omur boyu yapacaksiniz insanlar ailelerinden bile daha fazla vakit geciriyor islerinde bu yuzden dogru karari vermek cok onemli.oncelikle yeteneginiz var mi? Biliyorsunuz universite sinavindan aldiginiz puanin yaninda her universitenin kendi yetenek sinavi oluyor.muzik ogretmenligi gorundugu gibi bir bolum degil maalesef cok agir.mezun oldugunuzda sarki soyletip flut caldiriyorsunuz ama dort yil boyunca alinan egitim cok farkli.bu hem guzel hem kotu bir sey.yoruyor cunku.baskalariyla konustunuz mu bu konu hakkinda fikir aldiniz mi? Yalniz avantaji da var, kpssden dusuk bir puanla ataniyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir elinde hesaplar bir elinde gitarla ( ya da başka bir çalgı aleti ) hayatını hem kendi istediğin gibi hem de senden beklenildigi gibi yasayabilecegini düşünüyorum benim ailem de çok tuhaf karşılardi böyle şeyleri. Fakat gitarimi abim ortaokulda karne hediyesi olarak almıştı. Parduselerimizle sırtımizda gitar İSMEK kursuna gidiyorduk. Ben okulla uğraşırken liseye geçene kadar Ablalarim gittiler kursa sonra da ben ;-) annemin ve hele hele 75 yaşındaki anneannemin bir gitar çalışı vardı ki anlatamam şu an çok farklı bir bölüm okuyorum ve inşallah yakında da yan flüt alıp kursuna gideceğim. Eşim de bi şey demez zaten çok şükür. .
Demek istediğim gizli de gidebilirsiniz. Gizli de yapabilirsiniz. Ama sonradan babanız öğrendiğinde kabullenecektir. Ila bölümünüzu bırakıp müziğe tamamen yönelmek zorunda değilsiniz ki. Iş kadını kıyafetleriyle elinizde herhangi bir ensturman ile çok havalı olacağınızı dusunuyorum ;-) ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…