nereye başvurabilirim

karamelimmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
284
116
18
34
Eşim para toplayamiyor satis yaparsa para alacagi bi ise girmis simdide esyalarimiz yok haciz oldu malum bi bebegim var babamin evindeyim esim istanbulda ben memlekette kimden yardim isteyebilirim nereye basvurabilirim artik babama anneme kizin bezi bitti mamasi bitti derken yerin dibine girmekten biktim bi yuvam olsun esimde bende calisalim kizimiz huzurlu buyusun cokmu sey istiyorum

Eşinizin acil paraya ihtiyacınız olduğu için iş değiştirmesi lazım.
O tarz işler evliyken olmuyor ben de yaptım ama bekardım.
Kaymakamlık, belediye falan başvurun.
Allah yardımcınız olsun.

Eşinizin acil paraya ihtiyacınız olduğu için iş değiştirmesi lazım.
O tarz işler evliyken olmuyor ben de yaptım ama bekardım.
Kaymakamlık, belediye falan başvurun.
Allah yardımcınız olsun.
Allah razi olsun .bu durumnzaten aramizda sorun yaratio is degistirmesi ama kendince nedenler soyluo yetmio dio cikio sonraki girdigi iste aynisini alio

Yardım edecek bi kurum bulabileceğinizi sanmıyorum bebeği annenize bırakıp iş bakın kendinize yada evden bişeyler yapabilirsiniz örgü gibi.. bu geldi aklıma

Nsil basvurmamiz gerekio esimlemi ayni sehirde degiliz cunku
Annemde babamda kabul etmio insanlara bi kizlarina bakamadimi dedirticez diolar zaten esimle baristigimizdanda haberleri yok kimseye soyleme herseyi toparlayip karsilarina cikmam lazim diyor esim malesef doguda yasadigimiz icinde oyle her kafami eseni yapamiyorum 7 8 aydir babamn evindeyim bi kere kendi basima disari cikamadim

Bulunduğunuz il ilçe kaymaklığımına ve belediyeye bsşvurabilirsiniz. Onlar yol gösterirler.

O zaman sen rahatina bak anne baban baksin alsinlar bezini mamasini bebeginin uzulme ama esine baski yap normal bir ise girsin.

Bir ise girip calissaniz ,anneni de bebege baksa, onlara da muhtac olmazsiniz.Anne baba da olsa, cok zor istemek , ama iyikide varlar , olmazsa ne yapardiniz.Allah yardimciniz olsun.

Allah razi olsun .bu durumnzaten aramizda sorun yaratio is degistirmesi ama kendince nedenler soyluo yetmio dio cikio sonraki girdigi iste aynisini alio
O eş çocuğu olduğunun farkında değil sanırım.
Satarsa kazanacağı işler rahat işler.Maaş olmadığı için patron baskısı vs yok,çekindiği de muhtemelen bu durum.Laf duymak istemiyor bu yaştan sonra .
Aileler toplanıp konuşsanız dinlemez mi?
Küçücük bebekle yaşamınızı idame ettirmeniz de çok kolay değil.
Baskı yapın derim,ya ne satıyorsa daha çok çalışıp bir an önce satsın ya da gözünü korkutun falan.

Bulunduğun ildeki kaymakamlığa başvurursun sigortan vs yok sanırım ama ailenin maddi durumu nasıl eve gelip bakabilirler öyle biliyorum ben.

Baski yapinca cok sorun yasadik tabi bn dozunu ayarlamadm kapali carsi bide misir carsisinda is yapio hep sabit haftalik ya 400 500 oluo yada sattigindan alio parasini simdi sattigindan para aldigi bi yere girmis cok calistigini ama olmadigini soyluo hergun bana dua et dio ama degisen bisey yok hayatimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…