Nereye gitmek istesem, gerek yok diyen bir Koca!....

hey Yarabbbim. bir evde hapis ev hanımı ,daha..
bu adamlar evleniyorlar mı eve hapsedecekleri kölemi arıyorllar anlamadım,gitti.
valla baştan vermeyecektiniz o tavizi. şimdi alışmış adam evden dışarı çıkmanıza gündüzde olsa laf ediyor. iş işten geçmiş artık. .
karşı çıkın o zaman. hayır ben gideceğim deyin. ben de bir canım. bir bireyim deyin.
ancak, onu değiştirmeniz çok zor. .
bayağı uğraşmanız gerekecek bence...

Evet canım köle arıyorlar, ama inan seninde dediğin gibi erkeklere biz taviz veriyoruz. Ne demek düğüne gitme. Pes yani. Ben olsam takmam giderim. O kadar da değil yani.

annenlerle düğüne gitmek için kocandan izin alıyorsun ve izin vermiyor diye gidemiyorsun..
niye ipler bu kadar onun elinde.
o aynı şekilde bi yere gidecek olsa ve sen izin vermesen dinleyecek mi seni?

esmeraldaya katiliyorum
neden erkekleri hayatimizin merkezi ilan ediyoruz anlayamiyorum
ben kocami sevmiyormuyum tabiki seviyorum saygida duyuyorum
ama bisey yapacagim zaman yada bir yerlere gidecegim zaman gidebilirmiyim diye izin almiyorum
sadece gittigimi haber veriyorum
sonra bulamayip merak etmesin diye
bugün izin istesem yarin iyce havaya girip kendini bisey sanacak sonra:dilcikar:

Baştan taviz vermişsiniz çocuk gibi herşey de izin almışsınız,ortaya bu tablo çıkmış..Baba gibi ''gidemezsin otur bakayım yerine..''.)

ızin alarak belki de erkeğin gözüne gireceğinizi düşünmüşsünüz ama yanılmışsınız..

Eşinizin sizi çok kıskandığını da sanmıyorum yani sizin için söylemiyorum ama bazı kadınlarda şu vardır;

eşim bana aşık da ondan çok kıskanıyor da ondan beni hiçbir yere yollamıyor..Gel de külahıma anlat eşi çok aşıkmış da bilmem neymiş, kendi neden yalnız geziyor acaba eşin sana aşık da sensiz nasıl zevk alıyor ...her neyse..Adam resmen benim dediğim olacak'a getiriyor işi..

Neyse işiniz zor, ipleri en baştan vermişsiniz eline, tipik Türk ev kadını..

Değişir belki ama sizin net ve kararlı olmanız lazım.

yok ben bana asık oldugu için böle davrandıgını düşünmüyorum tabikii bu bi takıntı belkide hastalık farkındayımm evet bastan taviz vermeyeceksin orda yanlıs yaptım ben kabul ediyorumm ama herzamanda değilkii
bu giittikçe durulacagına iyice kuduruyor...

canım değişmezler bence sende ona engellemeler koy mesela biryere gidecekse aman canım ne gereği var gitmenin zaten bende sevmiyorum öğle gezmeleri falan de sende onu sinir et belki bir huzursuzluk olur evde ama yavaş yavaş oda anlamaya başlar belkide kıskançlıktan yapıyordur seni kıskanıyordur ama bence bu kadarıda abartı
benim eşimde düğünleri dernekleri sevmez bende sevmem ama akraba eş dost olunca ben mecburen giderim beni yollar ama kendi gelmez ben vede oğlum beraber(annemlerle falan tabii)şen dul gibi giderim heryere

buda dert mi sorunuzun cevabı evet dert nasıl olabiliyorda hayatınızdaki ufacık bir kararı dahi eşiniz verebiliyor cevap oldukça komik ne gerek var ben düğünleri sevmiyorum ama ben gitmek istiyorum demenize fırsat vermeden izin vermeyeceğim :kızgın: bu hayatta bende varım demenizin vaktidir bence. mesela izin vermeyişini haklı gördük diyelim (bu sadece varsayımm farklı fikirler için) geçerli olan ve sizinde evet öyleyse ben gitmeyeyim dedirtecek ikna edici bir gerekçesi var mı? yanlış anlamadıysam sizin düğüne gitme isiteğinize eşinizin tek cevabı 'ben sevmiyorum' bence konuşun ve neden böyle davrandığına dair bir açıklama isteyin

onun cvpları hep hazırdır istemiyorum der keser atar ne gerek var demesi yeterlidir(onun için ) :(

sorun sende değil canım merak etme.sende madem biliyosun huyunu ne diye izin istiyosun çık git.orda kötü bişey yapmayacaksın.koca dahil kimse akrabalarla ailenle görüşmeni engelleyemez.buna kimsenin hakkı yokkaydirigubbakcemile4

esscim seni diğer konularındanda biliyorum canım bencede çok yüz vermişsin sen onun çocuğu değil eşisin yaşın küçük daha ama ilerde gözün açılacaktır tatlım yasnur abla demişti dersin yerimseniben ama malesef toplum kızları böyle yetiştiriyo aman kocanın sözünden çıkma erkektir sinirlidir alttan al falan gibi ama tam tersi oluyo adamların ufak bişeyde bile bi tarafları kalkıyo malesef küçüklükten beri şımartıldıkları için bu toplumun değişmesi lazım çünkü alttan alınıyo falan filan ama nedense kadınlar mağdur oluyor lütfen erkek çocukları olan ve olucaklar evlatlarına bayanlara saygılı olmayı öğretin

Eşinde anormallik var demekki canım.Ama sende de var tabi biraz.Niye tavrını koyamıyorsun madem.Niye ben sana karışıyormuyum böyle diyemiyorsun ki.Eşinin ilk önce kendine güvenmesi gerektiğini söyle.Sonrada sana.Kıskançlık güvensizlikten gelir çünkü....

hakkaten kızlar ya nedir bu,benimde eskiden bi erkek arkadaşım vardı, babamla bizim siteden birinin oğlunun düğününe gidecektik hayır gitmiceksin dedi ya babamla gidicem şakamı yapıyosun falan dedim hayır gitmiyceksin :olmaz:dedi inatla, babamla gidicem bide yani babamada söz vermişim babama söz verdim onunla gitcem dedim hayırgitmiceksin gidersen biter dedi gittim ve bitti:roflol:

hakkaten kızlar ya nedir bu,benimde eskiden bi erkek arkadaşım vardı, babamla bizim siteden birinin oğlunun düğününe gidecektik hayır gitmiceksin dedi ya babamla gidicem şakamı yapıyosun falan dedim hayır gitmiyceksin :olmaz:dedi inatla, babamla gidicem bide yani babamada söz vermişim babama söz verdim onunla gitcem dedim hayırgitmiceksin gidersen biter dedi gittim ve bitti:roflol:

Canım benim eşimde böyle derdi eskiden sevgiliyken.Bende bana annem babam karışmıyo sana ne oluyo derdim.Tabiki söylerim nereye gideceğimi haberi olur ama gitme veya git demez yani.Çünkü en baştan koydum tavrımı.Sonra yüz bulunca astar istiyolar sanki emrinde çalışan bi asker gibi görüyolar seni...

eşin çok bencil ne demek gerek yok...:olmaz:
o dışarı çıkınca iyi size gelince evde otur ..yok öyle ...

ben hiç yaşamadım böle bişey eşim nereye gitmek istersem gönderdi ama teyzem yaşadı hemde daha kötüsünü eniştem bırakın dışarı çıkmayı camdan baktırmazdı teyzem artık dayanamıyodu bi gün çok kötü kavga ettiler şimdi ise teyzem o kadar aktif bir kadın ki eniştem arada bi huysuzluk çıkartıyo ama önemsemiyo teyzem

Eşinizin yaptığı şımarıklıktan başka bir şey değil,kusura bakmayın ama.Çok anlamsız.Bu kıskançlıktan öte hayatınıza müdahele etmekten başka bir şey değil.mafoldumbenTaviz vermeyin.

bana daha anormal gelen heryere gitmek icin esinden izin mi aliyorsun?
tabi simdi bayanlar saldircak evli olmadigin icin anlamazsin diye ama annenle bi yere gideceksen haber vermen yetmiyo mu guzelim? ille `izin` olayi nedir yani? baban degil ki o senin kocan o sevmeyebilir dugun dernek olayini ama sen gitmek istiyorsun???

Son düzenleme:
bu sıkıntıları çok daha kötü bi şekilde ben de yıllarca yaşadım .kötülük olmasın,kavga çıkmasın diye ben idare ettikçe tepeme çıktı eşim.sonra ben onu ,onun beni kısıtladığından daha fazla kısıtlamaya başladım.her dışarı çıktığında kıyameti kopardım.sen beni kıskanıyosun ben de seni kıskanıyorum bensiz bi yere gitme dedim.o kadar sıkıldı ki beni rahat bıraktı.dinsizin hakkından imansız gelir maalesef....

valla evlendim diye kimse kimsenin yoneticisi olmuyor..ne demek izin vermeyecegim seyleri soyleme. cok kaba cok saygisiz...izin istemek diye bisey olamaz ya ne demek evlendim diye onun emri altinda mi yasiycam...biraz disinizi gosterin yoksa basedemezsiniz

Back
X