Nereye gitmek istesem, gerek yok diyen bir Koca!....

eşinle nasıl bir ilişki içerisindesin bilemem ama anladığım kadarıyla eşin senin kararlarına müdahale ederken açıklama yapma isteğinde değil o alışmış gerek yok derim oturur evinde :1no2: eşin bu düğün için gerek yok dedikçe sen karalı bir şekilde ben gitmek istiyorum gerek var desen ikna etmeye çalışsan bir işe yararmı:1no2:

bana daha anormal gelen heryere gitmek icin esinden izin mi aliyorsun?
tabi simdi bayanlar saldircak evli olmadigin icin anlamazsin diye ama annenle bi yere gideceksen haber vermen yetmiyo mu guzelim? ille `izin` olayi nedir yani? baban degil ki o senin kocan o sevmeyebilir dugun dernek olayini ama sen gitmek istiyorsun???

İmza Seloş. Ayrıca bilmem farkında mısın ama siz iki eşit bireysiniz canım. Yani sana yalnız bir yere gitme izni vermiyorsa sen de aynı şekilde ona yalnız gitme izni verme. Anlasın yaptığını.evlilikte taraflar eşittir canım bir taraf ötekinden yukarda değildir.

Sanki esir almış evine ona gerek yok buna gerek yokkk...

eee tamam sanada gerek yok o zaman demek lazım.:mymeka:

Gerçi eşiniz kadar sizde hatalısınız ki eşinize bu kadar yüz verip tepenize çıkardığınız için.

tugcecim dogru diyosunda ben kendimde anormallik olduguna inanmıyorum cümlelerimizi biraz daha düzgün secelim l-ütfenn hiç bişey dışardan göründüğü gibi değildirr bende eli,mden geleni yapıyorum ama anlayan yokk

ah ah kızlar neler yaptım biz boşanmanın eşiğine bile geldikte kızım içinn bi şans dedim yoksa allaha sükür gencimm ailem arkamada istesem yapamazmıydım amaa evlilikk kolay bitmez dedim m ne diller döktüm ama nato kafa nato mermer misali bu adam değişmiyooooooooooooo

Ayyy kil oluyorum böyle adamlara yaaa!
Kim veriyor ona seni kisitlama, seni yönlendirme, engelleme hakkini yaa?!" diye sinirleniyordum ki gereksiz yere sinirlendigimi farkettim, cünkü bu hakki ona veren maalesef SENSIN!
Tamam feministligin alemi yok; esitlik te bir yere kadar...
Onun karisisin sen, cocugu degil!!!
Senin yaptiklarin ya da yapmak istediklerin evli bir bayana "yakisan" seyler ise, bence esin kesinlikle karisamaz... tamam, hosuna gitmeyen bir sey olur...seni uyarir...uymazsan, kendine göre önlemler alir vs., ama seni ENGELLEYEMEZ...
Sen hep esin "hayir" dediginde ona uydugun icin iyice abartmis pasa bey!
Tabiiki istediklerini yap, engel koydurtma derken "sen kimsinki, karisamazsin tarzinda midaresiz bir sekilde" kavga cikartarak degil; ona yapmak istedigin seyi neden yapmak istedigini güzel bir dille ifade ederek; kötü birsey olmadigina inandirarak yapman gerek...
Lafa bak: gerek yokmus; Allah Allah bunun kararini sen niye veriyorsun be adam yaaaaa...

İlk tepkim sanırım böyle bi adama millet sana gelirken iyidiya olurdu sanırım kız kardeşimin eşide böyle bizim tarafa geldimi ne geregi var kendi tarafına geldimi baş köşede kendi olur . Ufak gibi görünsede can sıkıcı bir sorun bu bilirim bizim içimizdede var işte umarım bir an önce düzelir :bbo:

o kadar sinirliyim ki uyku bile tutmadı bu gece oğlumun dogum günüydü ve kardeşim ve eşi geçerken uğradılar . Söz ordan burdan açıldı geldi pazar gününe kız kardeşimin eşi resmen gözümüzün içine baka baka pazar günü mezarlıga gitmeye ne gerek var dedi yaa pazar günü babalar günü babasına insan bu gün gitmicekte ne zaman gidicek dimi zaten canımın acısı bana yetiyo bide bu kızın böyle ezilmesi çok içimi acıtıyo agladım arkalarından saatlerce iiki eşim böyle biri degil mafoldumben

asosyal ve kıskanç olduğunu söylyorsun öyle insanlar kolay kolay değişmezler canım.bazı şeyleri eşine söylemedende halledebilirsin neden söylemedin dersede kavga etmek istemedim dersin

leloscum ya sizinn damatta olayı baya abrtmış hnai bu durumdaa kocama sormazdımm izin vermesede takmazdım zaten okadarda değill artıkk

eftalyacım dogru diyosun ben ondan gizli hiç bişe yapmamaya calıstım hep ama o buna tesvik ediyo insanı yaptıklarıylaa inan

valla ben hep diyorum. erkeğe onun dilinden konuşmsk gerekiyo. erkeğğin aynası olun neye nasıl tepki veriyosa sizde öle verin. bazıları kendi gibi bi kadınla yapanmayacağını anlayınca pes ediyo. ne demekk gidebilir miyim. aşkım bizim düğün var ben gidiyorum haberin olsun. o kadar.
bunları bu hale sokan aslında biziz.
kendimden biliyorum nişanlı iken bahçeye çıkamıyodum ama çabuk geldim kendime ve şimdi dünynın diğer ucuna gitsem bişiy demez bende aslaa ama asla gizli saklı iş yapmam.
karşılıklı herşey

birde ben nişanlma sürekli bak sana yalan söylemiyorum uzaktasın benim ne yaptığımı nere gittiğimi bilemezsin sana rağmen dürüsst oluyorum sana karşı ama beni yanlış yapmaya yalan söylemeye teşvik ediyorsun derdim. en son bi gün sana yannış yaparsam tek sebebi sensin dedim yine tepkimi koydum ve yavaş yavaş kendine geldi. şimdi çok iyi

evet aklıma ne geldi biliyomusun aslında oda arada izinliyken erkek arkadaslarıyla bulusur bi kaç saat acaba bende ona gerek yok desemmi??? nasıl olur

tabiki demelisin geç bile kalmişin
bizde de tam tersi beni her yere çikarmaya calişirlar
ben gitmem hatta gecen eşime gitmiyorum karişma bana diye çikiştim:icecream:
canim istemiyor zorlami yananiknanik
evde miskinlik yapip,a-sosyal bir hayat sürmek istiyom belki-tatlicadiarzu-

İzin istemiyeceksiniz bilgi vereceksiniz.
Gidebilir miyim yerine, falan yere gidiyorum haber veriyorum diyeceksiniz ve böyle alıştıracaksınız.
Kendi nasıl gidebiliyorsa siz de öyle gidebileceksiniz. Bu kadar basit.a.s

Bu tarz erkeklere hep sinir olmuşumdur...
evlendiğinizden beri böyleyse,bundan sonra değişme olasılığı çok çok az bir ihtimal,
ama söyleme tarzınızla belki olumluya
çevirebilirsiniz diye düşünüyorum...
zor bir durum...
sevgiler...

Bu tarz erkeklere hep sinir olmuşumdur...
evlendiğinizden beri böyleyse,bundan sonra değişme olasılığı çok çok az bir ihtimal,
ama söyleme tarzınızla belki olumluya
çevirebilirsiniz diye düşünüyorum...
zor bir durum...
sevgiler...

aynen katiliyorum
koca olduk diye kendini bisey saniyolar isteee!!! :umursamaz:

cok can SIKICI bir olay bencede

esinizi cok zor yola getirirsiniz yada hic gelmez gibime geliyor

canim kuzenim aklima geldi simdi

kocasi tam tipik bir kacikti

kizcagiza kaynanasi cam sildiriyor diye hem annesini hemde zavalli kuzenimi öldüresiye dövmüstü

sebeb ise karsida erkekler varmis camda ne isi varmis karisinin

annesi tam inanmazsiniz 300 mt ilerisinde oturuyor oraya bile kocasi goturup getiriyor

kacik damat ne kendi ailesinden nede kuzenimin ailesinden kimsenin yanina dahi izin vermiyor gezmesi icin

sizin durumdan daha vahim yani

allah islah etsin ne diyim hepsini

Back
X