nereye kadar boyle surecek?

Merve-ss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
60
35
Ulkemizde bu siralar yasanan canli bomba olaylari ,silahli tasli sopali teror saldirilari gozumu iyice korkutmaya basladi . sokaga ciktigim her an yanimda bir olay olacakmis gibi hissediyorum . Sirt cantali supheli insanlardan uzaklasiyorum . metroda inip baska metro gelmesini bekliyorum boyle suphelendigim insanlar olunca. annem babam disari ciksin istemiyorum onlar disaridayken agliyorum baslarina bir sey gelecek diye. Ve bugun de bir tanidigimin catisma esnasinda arada kalip kaza kursunuyla hayatini kaybettigini ogrendim . dayanamiyorum artik psikolojim alt ust oldu . yardim edin lutfen .

Hepimiz Öyleyiz maalesef. Bıktık artık yıllardır yaşanan bu olaylardan. Doğduğumuzda da vardı hala var. Daha kaç kişinin canı yanacak acaba? Allah cümlemizi korusun hainlerden.

Toplumun psikolojisi bu tür olaylar yüzünden berbat maalesef. Sonra vay efendim neden suç oranları bu kadar yüksek. İnsanların birbirine tahammülü kalmadı..

Daha geçen gün gece 2 de bir motor geldi biri tekbir ile bağırdı ve çok gürültülü patlama oldu. Cam açıktı resmen bilincim gitti 2 3 saniye sesten. Sonra motor gitti. Burda doğulu bir komşumuz var o çok şahit olmuş memleketinde ses bombasıydı demiş komşumuz a. Yakınımda avm var hep aşt katındaki markete giderdim gidemiyorum korkudan. Karakol 150 mt falan mesafede hemen bitişiği çocuk parkı gidemiyoruz. Çocuğumla sokak aralarından merkeze en uzak bim a101 in olmadığı yerlerden gidiyorum hep. Yarın yakın mesafe biyere gidicem sosyal medya canlı bomba alarmı veriyor korkuyorum. Çocukta bende kafayı yiyicez evde. Sürekli okuyup izlediğim şehit haberleri desen cabası hergün ağlıyorum artık. Yeter artık ya yeter. Canım memleket neyi paylaşamıyoruz.

X