Nereye kadar nazlayacağım ki ben bu adamı

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Esim konuşmamız yavastan tartışmaya gidince bağırmaya başlar bagirmasa bile beni bağırtma bak diye korkutur. Biz cok nadir güzelce konuşarak tartışırız. Hemen sinirlenir. Ben bagirinca da bağırma der. Konuştum küstüm ettim hala aynı. Ben bir sey derken hep cekinecek miyim? Kendi kafasına göre canı isteyince bağırıyor bana. Buna hakkı var mi? Yok. Ama önüne geçemiyorum ne yapmalıyım ?

Bana ailem bile bu kadar bagirmiyordu. Her canı istediğinde bagirsin diye mi evlendim ben bu adamla ?

Gözünüzü korkutmaya çalışıyor
Kabadayı sanki bağırınca ne olacakmış
Sizi pasifleştirmeye çalışıyor
Tamam karı koca birbirine saygılı olur ama hiç kavga edilmez hiç ses yükselmez diye bir şey de Yok yani
Sizi bastırmaya çalışmasına izin vermeyin
Erkekliği çok yanlış anlamış eşiniz

Nasıl izin vermeyeceğim bilmiyorum sustum olmuyor küstüm olmuyor

Aynisi bende var.ben karsisinda ne kadar sessiz konussam o inada yapar gibi bagirir.bende bagirmasin sirf diye he gı derdim.baktim bu iyce kendini hakli goruyor.buna bigun dedim ki senin karsinda susuyo olmam yada tamam deyip nazikce konusuyo olmam senin hakli oldugun icin degil.sirf bagirma diye bu evde cocuk var ayrica etrafimizda insanlar yasiyor.bu heee oylemi dedi nasil anladi bilmiyorum ama o kadar senedir anlatamadigim seyi bi cumlemde anladi.artik bagirmiyo zaten bende eskisi gibi karsisina gecip biseyler anlatma cabasina girmiyorum.
Yada o bagirmadan birazda abartiyorum:))ben asabi bi sekilde diyecegimi diyorum o dolaniyo pesimde ondan sonra niye oyle dedin vsvs.
Ya da sinirliyse hic kayle almiyorum normal devam ediyorum.ben oyle yapinca bisey de diyemiyor.

Ama en onemlisi kayle almiyacan sen ne kadar ezilip bukulursen o inada yapiyo cocuk gibi yapasi yoksa da yapiyor adam.sirf kendini gostermek maksat.

Nasıl izin vermeyeceğim bilmiyorum sustum olmuyor küstüm olmuyor
Susma küsme zaten
Taviz verirsen iyice efelenir sana şiddet uygulamakla tehtid etmeye başlar sus çakarım bi tane falan der o potansiyel var
Baskın bir karakter ol adama bağırıp çağır üstüne atla demiyorum ama
Sen beni susturamazsın. Bağırırsan ne olur? Ben istemediğim sürece bana dokunmaya zarar vermeye hakkın yok öyle bir şey aklından geçirme ortalığı ayağa kaldırırım polisleri toplarım hiç çekinmem de
Kendini bu şekilde korumaya al

Bana bağrınca oturup aglamiyorum tabii ki ben de. Kaale almıyorum. Dedikleriniz aklımda teşekkürler.

Hangi erkek kendisine bağırılmasından hoşlanır ki.Toplumumuzda ataerkil olarak yetiştiği için erkekler,erkeğe bağırılmayı saygısızlık olarak görüyorlar.

Yok siddete cok karşıdir benim esim. Asla yeltenmez yani siddete. Ama üste çıkıp onun sesini bastirinca volume düşüyor evet.

Hangi erkek kendisine bağırılmasından hoşlanır ki.Toplumumuzda ataerkil olarak yetiştiği için erkekler,erkeğe bağırılmayı saygısızlık olarak görüyorlar.

Bana saygısızlık yaptığı sürece ona yapılan saygısızlık zoruna gitmemeli

Arkadaşın eşini nasıl yetiştirmişlerse
Kendisi bağırtırma beni diye korkutuyor kadını ama kadın bağırınca bana bağıramazsın ben erkeğim tripleri
Kabadayı mısın nesin erkeksen erkeksin
Erkek demek sert olmak vurup kırmak değildir kadına hoşgörülü olmaktır anlayışlı olmaktır kadını sevmektir

Yok siddete cok karşıdir benim esim. Asla yeltenmez yani siddete. Ama üste çıkıp onun sesini bastirinca volume düşüyor evet.
İşte canım şimdi şiddete karşı olması güzel hoş ama sen pasif durursan ilerde seni bu şekilde korkutabilir belki
O sana bağırıyorsa iyi sen ona bağırıyorsan ben erkeğim sus mantığı saçma geldi bana

Bana bağrınca oturup aglamiyorum tabii ki ben de. Kaale almıyorum. Dedikleriniz aklımda teşekkürler.
En iyisi umursamaz davranmak.biz ne kadar umursuyosak onlar okadar devam ediyor.cunku hakliyiz saniyolar.bi sure sonra zaten bakiyolarki dikkat cekmiyolar birakiyolar dedimya cocuk gibiler.gerci cocuklar bile daha akilli davraniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…