Nereye kadar?

bosuna kardiyolojiye dahiliyeye gidip kendine eziyet etme, once psikiytriye git.

sonra gordum bunu, gecmis olsun.

Bende böyleyim sürekli kafaya takıyorum kalbime bir şey oldu olacak bende de supraventriküler taşikardi var 5aydır vitamin hapları kullanıyorum ama geçmedi sanırım onla alakası yok o kadar çok çaresizim kötüyüm ki halsizim yerimden kalınca kalbim ağrıyor kaç kere doktora gittim geçmiyor ne yapacağımı şaşırdım artık bu arada sizin durumun nasıl şuan?

bana kardiyolog beta blocker ilaç verdi 6 ay kullandım azaltarak bıraktım hiçbir sorunun yok dedi ama tekrarlarsa ablasyon yaparız dedi ve çarpıntı bi daha gelirse yapmam gereken şeyleri söyledi çömel ve ıkın gibi.. aynı zamanda seğirmelerim vardı benim bacağımda böyle pıt pıt pıt damar atıyor gibi sırtımda falan sinir seğirmesi işte.. nörolojiye gittim onun içinde ondan da hiçbir şey çıkmadı meğer stresten bünye alarm veriyormuş soluğu psikologda aldım da düzeldim

AA gerçekten mi çok şükür geçmiş bana doktor dideral verdi o da işe yaramıyor gibi benimde seğirmelerim vardı yani bazen kolumda bacağımda bir anda attığını hissediyorum öyle Bir şey bende stres aşırı yapıyorum ama ne yapacağım bilmiyorum teşekkür ederim cevap verdiğin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…