• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereye şikayet edebilirim bu işletmeyi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte aslında bu tip sorunların önüne geçmek için yerli ve yabancı turiste hizmet eden her sektörün sıkı denetlenmesi, her şikayetin incelenmesi gerekiyor, biz bu konularda biraz yavaş hareket ediyoruz sanırım.

Mesela tamam bir sürü sebepten bu sene her şey daha bir pahalı ama maşallah kazıklamak da ata sporumuz oldu, bir gözleme 100 lira olur mu?
Özellikle adı daha çok ön plana çıkan turistik beldelerde serbest piyasa ekonomisi diye bu kadar fahiş fiyat olmaz, insanları yolunacak kaz gibi görmek ahlaki değildir, küfür etse attığı kazık kadar etkisi olur😬

Benim şahsi fikrim şu beni sevmek zorunda değil kimse ama 100 tl ye gözleme satan sadece beni değil ülkesini de işini de sevmeyen bir ahlaksızdır.

Herşey zamlandı eyvallah. 100 tl gözleme satan adam bana zaten sövüyor hakaret de ediyor.

Son cumleniz hakliyken haksiz konuma getirir sizi dikkat edin. Nerden biliyorsunuz o kisilerin, o topraklarin yuzyillar onceki sahipleri olmadigini? Ya da mubadele doneminde zorla gonderilmedigini? Hos degil cumleniz. Adamlarin irkci oldugunu dusunuyorsunuz ama siz de onlardan cok farkli degilsiniz.

Hepsini biliyorum hanımefendi ama şu anda yaşıyorsak eğer barış içerisinde yaşamalıyız yanlış mıyım? Biz de mübadele zamanı gelmişiz mesela Yunanistan’dan ve onlara yapılan muameleyi de biliyorum çok utanç verici. Ama bu kadar iğreniyorsa başka bir iş icra edebilir görüşündeyim halen.

Merhabalar herkese sevgiler. Kısa haftasonu tatilimizde hayatımda ilk kez yaşadığım bir çirkinlik yüzünden tadım çok kaçtı ve bu işin peşini bırakmak istemiyorum. Deşifre olmamak için detay vermeyeceğim ama adalardan birinde tavsiye ile o köyün çok meşhur bir kafesine gittik ve kafenin sahibi tarafından kovulduk. Evet tarafından :KK53: Şöyle ki kapasitesinden çok masa atmış olan bu işletme o gün Pazar olduğu için siparişlere yetişemiyordu. Biz de gidip beklemeye başladık acelemiz de yoktu ben sadece içeri yöreye has tatlılara bakmaya girdim ve bana çok ters şekilde bekleyeceksiniz yetişemiyoruz dediler ben de ok dedim. Bu arada Rum sahipleri bu kafenin ve muhtemelen de ırkçı bir aile.

Daha sonra siparişlerimizi aldılar ve bir anda yine sesler yükseldi, kızları olduğunu tahmin ettiğim kadın şu an kahve yapamam yetişemiyorum dedi yine bağırarak. Ben de bunun üstüne “ ilk kez bu kadar kaba bir işletme görüyorum” dedim ve bana ne deseler beğenirsiniz? “Görmüş oldunuz işte size de ilk oldu” 🤦🏻‍♀️

Google yorumlarında başkalarına da yaptıklarını gördüm bunu, ayrıca insanların anlamadığını sanıp küfürlü de konuşuyorlar kendi aralarında.

Şimdi ben google ve tripadvisor’a yorum yaptım ama bu olayı hazmedemiyorum. Başka bir şikayet kanalı var mıdır? Hayatımda ilk kez kendi memleketimde bu şekilde aşağılandım.
Kulüp filmini izler gibi oldum😅 gerçi orada müslümanlar Rumlara sıkıntı yaratıyordu sanki

Tüm insanlar aynı olamaz. Bir elin beş parmağı da aynı değil. Şunlar, bunlar diye başlayan tüm ama tüm cümleleriniz hatalı. Bahsettiğim oydu. Ne mutlu size, başarılarınızın devamını dilerim.

Hata ayıklama mercii değilsiniz, hatalı yorumlarınızı kendinize saklayın, teşekkürler

İşte aslında bu tip sorunların önüne geçmek için yerli ve yabancı turiste hizmet eden her sektörün sıkı denetlenmesi, her şikayetin incelenmesi gerekiyor, biz bu konularda biraz yavaş hareket ediyoruz sanırım.

Mesela tamam bir sürü sebepten bu sene her şey daha bir pahalı ama maşallah kazıklamak da ata sporumuz oldu, bir gözleme 100 lira olur mu?
Özellikle adı daha çok ön plana çıkan turistik beldelerde serbest piyasa ekonomisi diye bu kadar fahiş fiyat olmaz, insanları yolunacak kaz gibi görmek ahlaki değildir, küfür etse attığı kazık kadar etkisi olur😬
Müdirem konumu kapatalım mı? 🙈

Kulüp filmini izler gibi oldum😅 gerçi orada müslümanlar Rumlara sıkıntı yaratıyordu sanki

O konular tarihin utanç veren anıları. Çok da utanıyorum yaşanılanlardan. Benim Rum deme sebebim ırkçılık değildi Fransız olsalar öyle derdim ya da Rus ne bileyim. Biz gerçekten çok çiğ ve iğrenç bir tutuma maruz kaldık ve bu bana çok dokundu ama hak etmişsiniz diyen yorum var yani insaf. Naptım içeri girip “Yorgo bana çabuk frappe yap gavurrrrr” mu diye bağırdım naptım yani.

Şu an hizmet vermiyoruz, kahve yapmıyoruz diye avaz avaz bağırmak ne oluyor ki?
Boşver bu tip insanlar kocaları aldatinca da olsun ama beni seviyor deyip evliliğe hiç bişey yasanmamis gibi Instagram'da kahve keyfisi paylaşarak devam eden tipler zaten

Benim şahsi fikrim şu beni sevmek zorunda değil kimse ama 100 tl ye gözleme satan sadece beni değil ülkesini de işini de sevmeyen bir ahlaksızdır.

Herşey zamlandı eyvallah. 100 tl gözleme satan adam bana zaten sövüyor hakaret de ediyor.
Yani velhasıl fahiş fiyatlar, müşterilere davranış biçimleri vs derken, yerli/yabancı demeksizin hizmet eden yerler yeterince denetlenmezse veya bize bir şey olmaz rahatlığı sağlanırsa, 2 tane müşteri kaçsa 3 tane gelir ben bir şekilde paramı kazanırım kafasında olduğundan gözlemeyi 100 liraya yeriz, küfür de yeriz, kovulurcasına muamelede görürüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X