Nereye şikayet edebilirim?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.135
1.769
Gece biz uyurken elektrik direğiyle bizim camımızın arasına parti bayrağı asmışlar kesip atmak istemiyorum yola gelir ama ne hakla benim mülküme izinsiz asabiliyolar anlamış değilim şikayet etmek istiyorum gelip kaldırmaları için nereye şikayet edebilirim bilen başına böyle bir şey gelen var mı?

bayrak sizin camınıza değmiyor ise izin alma zorunluluğu yok diye biliyorum ama belediyeye şikayet edebilirsin

Kesin gitsin sizin konutunuz sonuçta. Birşey olmaz yoldan geçen birisinin asabileceğî erişebilirlikteyse yoldan geçen birisinin kesebileceği erişilebilirliktedir camınız.

Ayy herkes takmis bi burasi turkiye hersey olur lafina. Ne gereksiz muhabbetler bunlar ya . Belediyeye sikyet edin. bu gun hallolmazsa ben kesiyorum deyin ve baktiniz hallolmadi aksamda kesin yani o kadar da sorun olcak bisey yok bunda. Izinsiz asmalari hos degil elbette ama buranin turkiye olmasiylada bi alakasi yok .

hangi partiye aitse arayın il ya da ilçe başkanlığını partizin bayrağı pencereme asılmış,benim pencerem olduğu için herkes benim onayımın olduğunu düşünüyor.ipi kesip saygısızlık yapmak istemiyorum partinize.lütfen bir ekip gönderin ve başka yere asın yoksa belediyeyi arayacağım deyin.yani ben olsam böyle yapardım ne bileyim...

X