• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nerofibromatozis

doruklarasevdal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
112
1
66
Mardin
mrhb,benim 33 aylık bi oğlum var üç aylıkken vücudunda oluşan kahverengi lekelerden nf tanısı kondu maalesef şu anda leke dışında herhangi bi sorunumuz yok çok şükür.
ailde herhangi bi nf hikayesi yok bize mutasyon sonucu olduğu söylendi benim merak ettiğim ikinci bi çocukta nf riskinin olup olmaması kimi doktoral skın yapmayın dedi kimisi böyle bişeyin ancak tekrar 3000 bir görülebileceği olasılığıydı,ne yapacağımızı bilmiyoruz genetik araştırma yapmamız gerekiyormu ikinci bi çocuğu bu riske atamayız cvp için şimdiden teşekkürler.

merhaba bu hastalık benım sık karsılastıgım bır hastalık degıl bu nedenel genetik gecıs paternını bılmıyorum. genetik uzmanlarıyla gorusmenızı eger genetik geçıs seklıyle ılgılı taranabılır bır marker varsa bunun tup bebek tedavısınde yapılabılecek bır genetik harıtalamasının olup olmadıgını sorunuz. eğer var ıse bu asamadan sonra sıze yardımım dokunabılır. sevgıler

mrhb,benim 33 aylık bi oğlum var üç aylıkken vücudunda oluşan kahverengi lekelerden nf tanısı kondu maalesef şu anda leke dışında herhangi bi sorunumuz yok çok şükür.
ailde herhangi bi nf hikayesi yok bize mutasyon sonucu olduğu söylendi benim merak ettiğim ikinci bi çocukta nf riskinin olup olmaması kimi doktoral skın yapmayın dedi kimisi böyle bişeyin ancak tekrar 3000 bir görülebileceği olasılığıydı,ne yapacağımızı bilmiyoruz genetik araştırma yapmamız gerekiyormu ikinci bi çocuğu bu riske atamayız cvp için şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadasım benımde 8 aylık bır oglum var ve bende vucudundakı lekelerden suphendım ve hemen ınternetten baktım, malesef bakmaz olsaydım korkunç seyler okudum...Allahım yardımcımız olsun ....Salı gunu doktora gıdıcez umarım yanılıyorumdur ...lütfen benimle irtibata gecermisin senın oglunda kac tane leke var ??? hangi doktora gıttınız ??? ben farkedelı 3 gun oluyor dünya başıma yıkıldı..Rabbim beterinden korusun meleklerimizi....

Merhaba öncelikle cevabınız için cok tesrkkur edıyorum.yazdıklarınızda içimi rahatlattı malesef internete bakmak gibi bir hata yaptım...yarın doktorumuz nasıl teshis koyucak merak edıyorum..sizin nörolog muayenizde ne testlerden gectınız nasıl kesin teshiş konuldu? Tomografi yada amr cektırdınız mi?

merhaba arkadaşlar oğlumu doktora götürdüm ve lekelerini gördü nerofibromatozis olsa kesin başka bulgularada rastlardık içiniz rahat olsun nörolojik muayenesi çok iyi dedi ....çocugunuzun tadını çıkarın dedı...biraz eşim ve bana moral oldu..inşallah sadece leke olrak kalır diyorum ...

Back
X