işte sabırla beklemenin en büyük örneği,
işte hiç bir çabanın şükürler olsun Yaradanıma boşa gitmediğinin en büyük ispatı,
veee işte en güzel hamiş, burda neler yazıyoorrr :)
oliiiiyyyyy, çok güzel bir haber canım benim
Allah ın izni ile sağlıkla gelsin miniğimiz :)
Kızlar kilo aldım, aklımdan bebek fikri hiç çıkmadı, dr verdiği hapı almadım, koştum, zıpladım, belirti aramadım, bulantım, ağrım hiçbişeyim yok şükür.
Ne yaptım? Hayıt tahomu içtim 3 haftadır, 500 Yasin okuduk eşimle, arkadaşlarım dua ettiler KK'deki, bol dua...
Bir gün buraya yazacağımı hayal ederdim hep. Maşallah çok şükür ben de hamişim. Az önce kandaki değerim 110,7 çıktı, daha çok küçük teyzeleri. Herşeyimi paylatım sizinle, şimdi de mutluluğmu paylaşıyorum. Dualarınızı bekliyorum yine. Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla...
Hepiniz hakkınzı helal edin, zaman geldi üzüldük, zmana geldi sevindik. Şimdi başka bir yolculukta arkadaşlıklarımız devam edecek. İyiki varsınız, iyiki tam 2 sene önce Şubat 2008'de KK'ne rastlamışım. Sizleri çok seviyorum...
tebrikler, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canim coook svindim, insallah Allah tammina erdirir. cok sevindim cok anlatamam. mesajini yeni gordum bu arada. hemen msn ye kostum online misin diye. yoksun. neyse canim cok sevindim anlatamam.
Çok güzel bir haber gerçekten de..tanışmıyoruz ama sevinciniz beni gülümsetti inanın...Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, sizinde sağlıkla bu süreci tamamlamanızı nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq:
Canim arkadasim benim, inan bana bu haberi ne zamandir ozlemle bekliyordum. Maasallah Rabbim seninde yuzunu guldurdu, insallah tamaminada erdirir. Dualarim hep seninle.. Cok ama cok sevindim. Rabbim esinle sana hayirli bir evlat nasip eder insallah...
tbrrrrrrr. ne gusel bır duygu olsa gerek
kıssss çok sevindim yaaaaaaaaaa
dün maviumut yazmış haziran aşılaması topikinde çok sevindim canımmm
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Tebrikkler nesemese dilerim bebeğin sağlıcakla gelir dünyayaa.s.
tebrik ederim canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin..amiiinnn:Saruboceq:..hayıt tohumu içtim demişsin..nasıl içtin canım tarifini ve ne zaman içmeye başladığını yazar mısın bi zahmet..yerimsenibenŞenizbi de hayıt neye iyi geliyo?tekrar tebrik ederim neşecim..ŞenizŞeniz
Nesemese çoooook tebrik ederim. Alalh bağışlasın canım. İnan çok sevindik. Doğuma giderken senin ve Arifem için dua etmiştim. Topikteki bütün arkadaşlar aynı şekilde. Çok şükür Allah' a.
Canım allah tamamına erdirsin. Bu kadar dua bu kadar bekleyiş boşa değil elbet. Bu ayın şanslılarıda biziz demekki :) Allahım isteyen herkeze nasip etsin bu sevinci. bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?