Nesfit meyveli ile kilo verenler ?

eylulum456

Süslüüü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
233
0
46
İzmir
Arkadaşlar nestle nesfit meyveli diyetine başlamayı düşünüyorum.Sizlerden isteğim bu konudaki başarılarınızı,olumlu sonuçlarınızı buraya yazmanız.Çok kararsızım bu diyete başlamakla.Gerçekten zayıflatıyor diyenleri bekliyorum.. :)

Ben kullanıyorum ama sadece 1 öğünde genelde öğlen oluyor kilo vermeye başladım ama ne kadar etkisi var bilemiyorum çünkü aynı zamanda akşam 6 dan sonra hiç bişi yememeye başladım :) Yiyecek bişi bulamayınca öğle yemeği olarak kullanılabilir :)

Ben 2 öğün olarak yicem bakalım başladım bugün :) Akşam 6dan sonra yememek kötü benim için çünkü evde akşam 7de 8 de oluyorum değişiyor hep

konuyu hem yanlış yere açmışsın hemde canım nesfitle zayıflama adında konu açık zaten ,keşke önce arattırsaydın uyarılarda yazıyo olan konuyla aynı konu açmak yasaktır diye,açmadan önce arattırın diye,,neyse orda çok paylaşım var bi oku istersen,meyveli olup olmaması önemli değil hem nesfitin,o zevk meselesi hepside aynı etkiyi yapıyoo

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...263150-nesfitle-zayiflama-deneyimleriniz.html

bana sorarsan denemelisin ben çok faydasını gördüm

Son düzenleme:

Sizin zayıflama maceranıza hayran kaldım ve size yardımlarınız,önerilerinz için msj atıcaktm ama daha 100 mesajı dolduramamışm atamadım mesaj panom hala açık.Siz buraya yazmışsınız çok şanslıyım :) :)
Biraz acemilik var konu nerden aratılıyor onu bile bilmiyorum

ay beni utandırdın kızz
çok teşekkür ederim canım,
konu arattırmak için kontrolpaneli varya sağ üst köşede onun altına bak beyaz bi kutucuk var oraya yazıcaksın enter diyceksin hepsi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…