- 28 Aralık 2014
- 41
- 9
- 18
- 29
- Konu Sahibi emilywells
İkisinden birine baktırmak istiyorum. Hangisi daha iyi hangisi geleceği tutturabiliyor lütfen yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla biri selena mukemmel diyo öbürü gr cıkmadı bnde yalancı o diyo nesibe icinde biri iyi biri yalancı diyo kime inanacagmı bnde bilemiyormİkisinden birine baktırmak istiyorum. Hangisi daha iyi hangisi geleceği tutturabiliyor lütfen yardım edin
bende selena anda bile çok iyi değildi . . dediği şeylerde şimdiye kadar çıkmadınesıbe selenanın elıne su dokemez bence cunku hem soledıgı harfler hem gecmıs gelecek anlık olayları bılmesı vs super bence bekleyın cıkıcaktır ha gec cıkar o ayrı ama emınım cıkcagına
bende selena anda bile çok iyi değildi . . dediği şeylerde şimdiye kadar çıkmadı
ne bu tövbe haşa Allah mı ki her dediği çıkacak .
nesibede iyi bir falcı ayrıca .sevenide çok
selenanında patlayan fal haberleri var bakarsan forumda anlarsın . .ne bu fanatiklik anlamıyorum . sana çıkmış olabilir ama her dediği er geç çıkar ne demek çıkmayanlar ne olucak ?fal bu çok büyütmeyin gözünüzde .çıkanı vardır tabi olabilir ...ama çıkmayanlarıda var ..kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum ama selenanın . elinden geldiğini yapıyor .
canım su falına baktırdık zaten . su falında zaten herşeyi söyledik bilgilerimi biliyor kadın . harf vermesine gerek yok çünkü zaten isim soy isim herşey var .Bırıncısı ben sana yazmadım kı alıntılayarak cevaplama hakkına sahıp degılsın burda soz hakkı dogdugu ıcın cvp yazıyorum sana ayrıca kımse Allah degıl kı bu sozu benzetme olarak degıl ne olarak kullanırsan kullan kullanamazsın ınancla alakalı bı olay benzetme olarak kullanman yanlıs nesıbe ıyı bı falcı sevenı cok demıssın cıkmadı zaten o bence eskıden bı falcı melek vardı fal sepetınde onla anlasmalı calısıyordu arkdslarla cıkarmıstık ortaya ama sevmıyorum demedım cunku 3-4 falında da tutan bısey yoktu sıyası, politik konusuyor net bısey yok selena da harf ayrıntısı var olayları bırebır yasamıs gıbı anlatıyor vs vs ben selenayı ıyı buldum soru soran kısıye bunu yazdım cvplayıp da bana neden yorum yapıyorsun kı? selena bı kere cıkmazsa daha cıkmaz dıye dıyor zaten napalım sana cıkmadıysa su falını tavsıye edıyorum
canım su falına baktırdık zaten . su falında zaten herşeyi söyledik bilgilerimi biliyor kadın . harf vermesine gerek yok çünkü zaten isim soy isim herşey var .
neyse tartışacak değilim selena kötü bir insan değil ama her falı çıktı çıkıyor diye birşey yok .
nesibe çok eski bir falcı . bir çok şeyide yaşamış olan insanlar var . banada tamamen falları çıkmadı ama selenada nesibeden daha iyi değil bence . bende böyle . sana çıkmış olabilir bir çok insana çıkmadı forumda . zaten fal bu kadar büyütüp umut bağlama bence .selena bende olayları birebir yaşamış gibi anlatamadı . çok fazlada ayrıntı verdim kendisine . selenada politik konuşuyor . şöle yaparsan böyle olur yapmazsan olmaz diyor .yani değişiyor dedikleri .komşu teyze falcılar gibi fal baktı . araba alıcan vs vs . arabada alıcağım yok yani .
inşş çıkar canım beklediğin ..anladım canım ama nesıbe de bana cıkmadı selena da gne bıkac sey cıktı esas konum halen beklemede cıkmadı cıksa dunyalar benım olacak ama olmadı halen belkıde cıkmaz haklısın belkıde ben cok ınandım ama mesela ben nesıbenın bı falında ornegın sen fedakarlıklar yapmıssın bu erkek yapmamıs derken dıger falında o fedakarlık yapmıs vs dıye zıt seler solemesını sevmıyorum selena da eger kı soruya gore cvp verıyosa bu da onun ayıbı ama bana cıkan seler oldu ama ınsan bı ıkı sey cıkınca gelecek de sankı cıkcakmıs gıbı umutlanıyor tabı bu yanlıs sorası hayal kırıklıgı oluyor o daha buyuk bı yıkım![]()
inşş çıkar canım beklediğin ..
ben onun için demedim selena nın her dediği çıkıyor dedin diye dedim . yoksa tabi beklediğin neyse umarım en kısa zamanda kavuşursun . selena kötü biri değil dediğim gibi burayı okuyorsa kırılmasını istemem .