• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket çok zayıfım önceden bi ilaç kullandım çok güzel kilo aldırdı ama 1hafta kullanmadım diye gitti hemen ve çatlaklık çıktı forx5 Magic çatlak yapar mı

Kalori takibi yapın bakalım günde kaç kalori alıyorsunuz? Çok yiyorum deyip gerçekte çok az yiyen insan dolu :)
Katılıyorum kilo almak isteyenler için yemek göreceli aslında çok olarak algılanıyor olabilir ben kilomu bilerek sabit tutmak için spor yapıp yediğime dikkat ediyorum bıraksam hemen alırım 😂

Benim 165. Metabolizmam hızlı çalışıyor kardeşlerim de zayıf ve uzun. Amcalarım da aynı şekilde. Vitamin değerlerimde B12 ve demir düşüktü onu ilaçla yükselttim. Ama D vitamini hâlâ 9-10larda. Her yıl vitamin ilacı kullanıyorum. Geçenlerde yeniden dahiliyeye gittim ilaç kullanmaya devam ediyorum.
Geçmiş olsun et ve süt ürünlerine balığa vs ağırlık verebilirsiniz umarım en kısa sürede toparlarsınız ama bu değerler doğrudan kilonuzla alakalı değil 90 kilo olan kişide de bu değerler görülebiliyor kilo odaklı değil de sağlıklı beslenme stresten uzak biraz da spor iyi gelecektir

Eklentiler

• IMG_8495.webp
    IMG_8495.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 2
Geçmiş olsun et ve süt ürünlerine balığa vs ağırlık verebilirsiniz umarım en kısa sürede toparlarsınız ama bu değerler doğrudan kilonuzla alakalı değil 90 kilo olan kişide de bu değerler görülebiliyor kilo odaklı değil de sağlıklı beslenme stresten uzak biraz da spor iyi gelecektir
Teşekkür ederim evde spor yapıyorum. Pilates kursuna yazıldım. Henüz bir spor kursu bulamadım. En önemli etken stres bence de.

Zamanla düzene giriyor her şey rahatlayın takıntıları uzaklaştırın iyi gelecektir
Psikiyatriye de gidiyorum. Bazılarında antidepresanlar iştah açıyormuş mesela. Bende hiç öyle olmadı. İştah için kullandığım s.praktin diye bir şurup vardı o bana 1 kilo aldırdı fakat çok fazla uyku yapıyordu o yüzden içmeyi bıraktım.

Psikiyatriye de gidiyorum. Bazılarında antidepresanlar iştah açıyormuş mesela. Bende hiç öyle olmadı. İştah için kullandığım s.praktin diye bir şurup vardı o bana 1 kilo aldırdı fakat çok fazla uyku yapıyordu o yüzden içmeyi bıraktım.
Onlarca antidepresan var ketleyici harekete geçirici hepsi aynı kefede değil bunun için kullanmayı sakın düşünmeyin zamanla alınıyor zaten kendinizi biraz özgür bırakın ilaçla vs olmaz dikkat edin

Onlarca antidepresan var ketleyici harekete geçirici hepsi aynı kefede değil bunun için kullanmayı sakın düşünmeyin zamanla alınıyor zaten kendinizi biraz özgür bırakın ilaçla vs olmaz dikkat edin
Hayır ilaç kullanma sebebim kilo almak değil. Anksiyeteden dolayı gittim. Ama kendimi rahat bırakıcam kilo alamıyorsam da yapacak bir şey yok. Demekki fiziki yapım böyle diyip kabulleneceğim.

Ben de indireyim bakayım her gün not edeyim yediğim yemeğin kalorisini hesaplasın
Zayıflık, eğer arkasında bir hastalık yoksa tamamen az yemenin bir sonucu. Ben 166 boy, 43 kg idim ünide, beslenme uzmanına gittim çok yiyorum alamıyorum diye, bir görelim çok mu yiyorsun dedi, bir diyet başladım, 2 hafta sonra 2 buçuk kilo almıştım ve o diyetle 5 ay sonra 58 kg olmuştum, yani 15 kg almıştım. Yıllar içinde yoğunluktan zayıfladım, bir de çocuk var koşturmaktan. Mart'ta tekrar kalori sayımıyla başladım, 48 kilodan 52.5 e geldim. Fatsecret türü uygulamalar ile her şeyi not edeceksiniz, neler yemeniz gerektiği ayrı bir konu 165 boya sahip biri 2bin kalori ve üzerini görürse kilo alır, kolaylıklar.

Back
X