- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Sete gelmemesini söylemiş bak bak bak.
Bir kaç aya Burak ile Neslihan hanımın aşk dedikoduları çıkarsa şaşırmayalım.
Fahriyede alır Kadiri.
Ünlüler alemi şaşırmamak gerek.:)
Fahriye bence en güzel Özcan Deniz'e yakışıyordu. Anlam veremediğim bi' çekicilik vardı onlarda. Şöyle diyelim Burak aşırı yakışıklı ve seksi. Özcan Deniz erkeksi ve karizmatik. Fahriyede tatlı şirin özelliklede gülücükleri.Aynen
Ben bunlari da çok yakıştirdim Burakla Fahriyeyi de ..
Fahriye bence en güzel Özcan Deniz'e yakışıyordu. Anlam veremediğim bi' çekicilik vardı onlarda. Şöyle diyelim Burak aşırı yakışıklı ve seksi. Özcan Deniz erkeksi ve karizmatik. Fahriyede tatlı şirin özelliklede gülücükleri.
Ama yakıştıramadım burağa. Neslihan Atagül çok güzel değil bence ama kızda çekicilik var çekiyor insanı değişik bir havası var. Burakla çok yakıştırırım ben onları. :)
Değil mi bende onu düşünüyorumya bi şu kıza bakın bi yanındaki çocuklara ya.
Çok rahat insanlar ben ve sevgilim setlerde başkalaryla öpüşcez öpüşcez sonra gelcez birbimizi öpcez. O beni başkasyla öpüşürken tvde izlicek ben onu. Ben sette öpüştüğüm adamla sadece arkadaş olcam. töbe yarabbi , biz halka çok ters
Ama çok tatlı durmuyolarmı ben bu dizide neslihanın oyunculuğunada bayıldım yaaaa
Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit'le birlikte rol alan güzel oyuncu sevgilisi Kadir Doğulu'yu kıskançlığı yüzünden uyardı.
Neslihan Atagül yeni sezonda 'Kara Sevda' dizisinde Burak Özçivit ile başrolü paylaşıyor.
Sevgilisi Kadir Doğulu ise Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan' ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
Kadir Doğulu ve Burak Özçivit'in arası bir süredir açık.
Bu gerginlikten rahatsızlık duyan Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'ya Burak Özçivit'le olan sahneleri sırasında sete gelmemesini söylemiş.
acunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?