tadorna herşey mümkün :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Eylül 2012 1.598 12 158 Tekirdağ 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tadorna #21 konuyu önce açmıştım nesfiti yapamadım ama ekmeği kererek 63.3 üm bugünn
D dnz1111 Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2014 39 1 18 35 İstanbul 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tadorna #22 merhabalar zayıflayanlar varmı suan aranızda
tadorna herşey mümkün :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Eylül 2012 1.598 12 158 Tekirdağ 25 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tadorna #23 mrb 62.5 ile yeniden gedim tekrardan nestle nesfitimize start verdik hadi hayırlısı bakalım her sabah tartılıp yazacağım sporada gidiyorum başladım kızlar birde günde 1 saat yürüyecem 59u görürüm inşallah artıkk
mrb 62.5 ile yeniden gedim tekrardan nestle nesfitimize start verdik hadi hayırlısı bakalım her sabah tartılıp yazacağım sporada gidiyorum başladım kızlar birde günde 1 saat yürüyecem 59u görürüm inşallah artıkk
togan71 Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2014 43 1 6 İstanbul 25 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tadorna #24 sunagokan .!.: sabah 1 kase nesfit ara: 1 bardak ısırgan çayı öğle:1 kase nesfit ara: 1 telmpeynir yarım elma akşam: 2 tabak pataatesli tavuk çorbası (hastane işi) yoğurt yarım dilim çavdar ekmeği ara 3 bardak çay 1 avuç karışık kuruyemiş Genişletmek için tıkla... canım bende elma dıyetıyle bır haftada 3.5 kılo verdım suanda ew temızlıgıtle falan ugrasıyorum temizlıgım bıttıkten sonra bende nestle nesfit e basllıycam aldım evde suan
sunagokan .!.: sabah 1 kase nesfit ara: 1 bardak ısırgan çayı öğle:1 kase nesfit ara: 1 telmpeynir yarım elma akşam: 2 tabak pataatesli tavuk çorbası (hastane işi) yoğurt yarım dilim çavdar ekmeği ara 3 bardak çay 1 avuç karışık kuruyemiş Genişletmek için tıkla... canım bende elma dıyetıyle bır haftada 3.5 kılo verdım suanda ew temızlıgıtle falan ugrasıyorum temizlıgım bıttıkten sonra bende nestle nesfit e basllıycam aldım evde suan
tadorna herşey mümkün :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Eylül 2012 1.598 12 158 Tekirdağ 25 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tadorna #25 togan71 .!.: canım bende elma dıyetıyle bır haftada 3.5 kılo verdım suanda ew temızlıgıtle falan ugrasıyorum temizlıgım bıttıkten sonra bende nestle nesfit e basllıycam aldım evde suan Genişletmek için tıkla... elma diyetini bende yapmıştım 3 yıl önce baya incelmiştim ama o zaman çalışıodum yemek aramıyodum şimdi gözüm almıyor nesfitin tadına bayılıyorumm
togan71 .!.: canım bende elma dıyetıyle bır haftada 3.5 kılo verdım suanda ew temızlıgıtle falan ugrasıyorum temizlıgım bıttıkten sonra bende nestle nesfit e basllıycam aldım evde suan Genişletmek için tıkla... elma diyetini bende yapmıştım 3 yıl önce baya incelmiştim ama o zaman çalışıodum yemek aramıyodum şimdi gözüm almıyor nesfitin tadına bayılıyorumm
tadorna herşey mümkün :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Eylül 2012 1.598 12 158 Tekirdağ 25 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tadorna #26 sabah kilom 62.2 idi regli dönemim geldi şişliğim var menümü yazayım sabah 1 yumurta haşlanmış öğle 1 kase nestle nesfit akşam 1 tabak fırında tavuklu patates 1 bardak şalgam suyu ara 2 kupa çay bir avuç yer fıstığı belki gece 1 bardak süt içerim nesft katıp acıkırsam bilemedim
sabah kilom 62.2 idi regli dönemim geldi şişliğim var menümü yazayım sabah 1 yumurta haşlanmış öğle 1 kase nestle nesfit akşam 1 tabak fırında tavuklu patates 1 bardak şalgam suyu ara 2 kupa çay bir avuç yer fıstığı belki gece 1 bardak süt içerim nesft katıp acıkırsam bilemedim
togan71 Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2014 43 1 6 İstanbul 26 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tadorna #27 sunagokan .!.: elma diyetini bende yapmıştım 3 yıl önce baya incelmiştim ama o zaman çalışıodum yemek aramıyodum şimdi gözüm almıyor nesfitin tadına bayılıyorumm Genişletmek için tıkla... Ewet cok guzel tadi var gercekten .. bnm kilom senden bayag fazla sekerim 83 tum suan 79.5 daha cok yol kat etmem lazimmmm
sunagokan .!.: elma diyetini bende yapmıştım 3 yıl önce baya incelmiştim ama o zaman çalışıodum yemek aramıyodum şimdi gözüm almıyor nesfitin tadına bayılıyorumm Genişletmek için tıkla... Ewet cok guzel tadi var gercekten .. bnm kilom senden bayag fazla sekerim 83 tum suan 79.5 daha cok yol kat etmem lazimmmm
tadorna herşey mümkün :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Eylül 2012 1.598 12 158 Tekirdağ 30 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tadorna #28 nesfit yiyemedim ama dikkat ederek bu sabah 61.6 idim 600 gram vermişim
E efulim53 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Kasım 2013 352 182 53 2 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tadorna #29 Bu diyeti hala yapan ve sonuç alan var mı ?