netlogda facebooktakini aratmayacak bi profil=>

erkeklikten çıkmış bu adam tipi kaymış :roflol:
töğbe töğbe adam şeylere benzemiş laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

yanlız profilini bi okuyun lütfen.kaydirigubbakcemile3.emekli yazıyo ama yaş tutmuyo kafamçokkarıştıbence bunu malulen(tahta eksikliği nedeniyle)emekli etmişlerdirrr:roflol::roflol:

insanların çivisi çıkmış iyice :1shok: (ananem böle der hep) valla evliler kurtardı ama biz bekarlar yandık baksanıza yurdum erkekleri elden gitmişşş:sm_confused:

Güleyim mi ağlayım mı bilemedim vallalaelaelaelaelaeYok yok ben en iyisi güleyimkaydirigubbakcemile3Dahada güleyim:roflol:

ay deftere çok komik şeyler yazmışlar tabi emocayı çözmeniz gerek önce kopuyorsunuz ya:)
ama bence biri dalga geçmek maksatlı koymuş bunu yoksa foto koyup da yorumlarınızı bekliyorum diye bastırarak yazılmaz yine de komikti:)

hahaha bu ne yaa :roflol: zaten şu emoları görünce midem kalkıyo bunu görünce daha beter oldu :roflol: birde yonjada vardı böyle bi tip,bebek okanmı hakanmı neydi :roflol:

çok zavallı görünüyorlar bu halleriyle acıdım herkesin alay konusu oluyorlar
Acaba kendilerini gerçekden adam mı sayıyorlar bir de utanmadan

kurt kocayınca kuzuların maskarası olurmuş buda ondan ama maalesef şimdiki gençlik bunları taklit ediyo ben ona yaniim allahım sen çoluk çocuğumuzun aklına mukayet ol aaamiiin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…