Hiçbir şekilde kişisel bilgi verilmiyormuş, isim dahil. Buluştuğunda anlatıyormuşsun dilediğin kadarını.Yani denenebilir gibi duruyor neden olmasın. 10senedir yalnızmışsınız zaten, uzun bir süre. Etrafta da yoksa tanıştıracak edecek beklemekle olacak bir iş değil. Öneride bulunurlar içinize sinmezse görüşmezsiniz olur biter. Zaten ilk dakikadan adınızı adresinizi verecek halleri yok heralde.
Çok teşekkür ederim yani bakmıyorum canları sağ olsun. Bazı arkadaşlar alay eder gibi emojiler koymuşlar. Yani insanın biraz empati kurabilmesi lazım tabii ki tamam iyi niyetlerini anlarım. Hatta hani şöyle bile yazsalar Bence daha insani gelirdi Kızım sen s**** mısın kızın var ne yapıyorsun falan yazsalar. En azından derdim ki ortada bir iyi niyet var yani işte beni düşünüyorlar çocuğumu düşünüyorlar. Ama alay eder gibi bir emoji yapmalarını insani bulmuyorum, çok empatikte bulmuyorum. Ama diyecek bir şey yok. Herkes farklı eminim kötü niyetinden yapmamışlardır.Siz buradakilere bakmayınn benve deneyin yalnızlık Allah'a mahsus
Evet tabii etraftan birinin olmasının avantajları kesinlikle var. Ailesi tanınır, kendi tanınır vede huyları suyları bilinir vesaire...Erkekler bu sitelerin hepsini tek gecelik ilişki için kullanıyor, arada aşık olup evlenen oluyor mu evet ama sizin yaşınızda birinin etraf tarafından tanıştırılması bence daha iyi, çoluk çocuk daha çok kullanıyor bu siteleri takılmak için
O zaman deneyin tabi içinizde kalmasın, kısmette varsa nereden geleceği belli olmaz, ama görüşürken her ihtimali değerlendirin, benim arkadaşlarımda çok kullandı böyle uygulamalar 5 kişi kullandıysa 1i evlendiEvet tabii etraftan birinin olmasının avantajları kesinlikle var. Ailesi tanınır, kendi tanınır vede huyları suyları bilinir vesaire...
Bu şirket ücretli olduğu için ve anladığım kadarıyla öyle çok da cüzi bir miktar değil. Bu yüzden tabiri caizse kaba bir tabirle karı kız düşürmek için o ücreti verirler mi herhalde vermezler diye düşünüyorum. Ama tabii bana ona buna çok gelen bir miktar belki de maddi durumu iyi olan bir insan için çerez parasıdır. En azından işte atıyorum kişiliğime daha uygun bir kadınla takılırım diye de böyle bir yere başvurabilir.
Allah korusun yani etraftaki insanlarla tanıştırsa böyle bir yerden de tanısan iyi de çıkabilir kötü de çıkabilir.
O yüzden hep duam Rabbim herkhei her anlamda iyi insanlarla karşılaştırsın. Çünkü gerçekten bu zamanda artık iyi kötüyü ayırt etmek çok daha zor. Zaten bu yüzden de çok fazla korkularım olduğu için bunca senedir yalnızdım. Evet çocuğum küçüktü ama büyük olsaydı da hemen cesaret edemezdim zaten. Teşekkür ederim cevabınız için.
Tabii yani karar verip başvursam bile öyle çok büyük bir beklentim olmaz yani bir zaten kadere inanıyorum. Kaderde varsa olur kader de yoksa olmaz. İki de biraz maalesef İnsanoğlu karamsar olabiliyor hayatın gidişatından dolayı. Bu anlamda da böyle sanki benim sınavım yalnızlıktır gibi korkuyorum. Ama tabii ki iyi düşünmek lazım ki iyi olsun. Hayat işte yani okul gibi bir şey. Belli bir yaşa gelince insan bunu daha iyi anlıyor. Belirli bir umutlarla oyalanıyorsun sonra bir şeylerin olmayacağını kabul etmek yıllar içinde daha kolay oluyor. Rabbimin hazinesi sonsuz sonuçta herşeyin güzelini hayırlısını nasip etsin cümlemize. Tekrar teşekkürler, iyi geceler.O zaman deneyin tabi içinizde kalmasın, kısmette varsa nereden geleceği belli olmaz, ama görüşürken her ihtimali değerlendirin, benim arkadaşlarımda çok kullandı böyle uygulamalar 5 kişi kullandıysa 1i evlendi
Aman kocasız olmaz hemen aramaya başla, dikkat et de o platformlarda dolandırılma, Allah akıl versin ne diyeyim ...Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
bundan birkaç ay önce tesadüfen bir tane evlilik amaçlı tanıştırma ve eşleştirme şirketine denk geldim sosyal medyada. Yaklaşık 8 yıldır faaliyettelermiş. Bir takım televizyon programlarına ve dergilerede çıkmışlar vesaire. Şirketin kurucusunun katıldığı programları izlediğim için bayağı bir bilgi sahibi oldum işleyişi hakkında ve içimede sindi aslında.
Belki buradan isim yazmak yasaktır, yeni üye olduğum için bilmiyorum buna dair kuralı. O yüzden ismini yazmıyorum şirketin.
Şimdiye kadar evliliği düşünmedim hem kızım küçüktü hem güvensizlik vardı çocuğumu ve kendimi korumak adına istemedim. Halada güvensizlik var o yüzden de emin değilim ve bu soruyu sordum.
Kızım artık yurtdışında okuyacağı için bu küçük ilçede iyice yapayalnız (Denizli nin bi kasabasındayım) kalmaktansa evliliği düşünmek mantıklı olurmu diye düşünmeye başlamışken bu site karşıma çıktı. Ailem zaten uzakta yazlıkta yaşıyorlar, kardeşim yok. Hayatta yalnız kalmak hafiften ürkütmeye başladım ister istemez.
Sizin böyle bir tecrübeniz oldumu ya da tanıdığınız birilerinin? Paylaşırsanız sevinirim çünkü alışığa gelmiş bir durum olmadığı için biraz çekiniyorum.
Şimdiden teşekkür ederim teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim yani bakmıyorum canları sağ olsun. Bazı arkadaşlar alay eder gibi emojiler koymuşlar. Yani insanın biraz empati kurabilmesi lazım tabii ki tamam iyi niyetlerini anlarım. Hatta hani şöyle bile yazsalar Bence daha insani gelirdi Kızım sen s**** mısın kızın var ne yapıyorsun falan yazsalar. En azından derdim ki ortada bir iyi niyet var yani işte beni düşünüyorlar çocuğumu düşünüyorlar. Ama alay eder gibi bir emoji yapmalarını insani bulmuyorum, çok empatikte bulmuyorum. Ama diyecek bir şey yok. Herkes farklı eminim kötü niyetinden yapmamışlardır.
Şunu da size yazdığım cevapla birlikte de tekrar söylemek isterim. Düşmez kalkmaz bir Allah.
Zamanında bana bu durumları yaşayacağımı söyleseler asla inanmazdım. Çünkü ben geçinmesi kolay bir insanım yani kendimi övmek gibi olmasın ama çok aslında kolay bir eştim
Nitekim ihanete uğradığım için ayrıldım. Eski eşim çok pişman olmasına rağmen affedemedim.
Ayrılmayana da saygım var, herkesin kendi tercihidir, her ilişkinin ve hayatın dinamiği farklıdır, zorunlulukları, mecburiyetleri, çaresizlikleri farklıdır. Yani dediğim gibi o yüzden hiçbir zaman büyük konuşmam Allah in izniyle. Tekrar çok teşekkür ediyorum yorumunuz için
Denenebilir. Kızın var kızın var denmis de millet kız üniversiteye başlamış üstelik yurtdisinda okuyacak diyor. Kardeş yok, küçük bir kasabada. Adam dolandirir diyenlerin çoğu da instada tanışıyor tinder yüklüyor. Bi de kadın 50 yaşında 10 sene kendi başına çocuk büyütmüş ama o kadar aptal sanıyor ki millet sen kesin dolandirirlirsin kafasında. 50 yaşında kadın 18 değil. Denesin görsün yaşasın.
Yani kızınız büyuyüp gitmiş zaten onu gectim kadına sadece annelik yuklenmesi kadınliğının unutturulması çok çirkin gerçekten kadının kadına yaptığını hiç kimse yapmiyor ben de yalnızlıktan eskiden ayıpladigim bircok seyi tek tek yaptım çok da kasmamak lazimÇok teşekkür ederim yani bakmıyorum canları sağ olsun. Bazı arkadaşlar alay eder gibi emojiler koymuşlar. Yani insanın biraz empati kurabilmesi lazım tabii ki tamam iyi niyetlerini anlarım. Hatta hani şöyle bile yazsalar Bence daha insani gelirdi Kızım sen s**** mısın kızın var ne yapıyorsun falan yazsalar. En azından derdim ki ortada bir iyi niyet var yani işte beni düşünüyorlar çocuğumu düşünüyorlar. Ama alay eder gibi bir emoji yapmalarını insani bulmuyorum, çok empatikte bulmuyorum. Ama diyecek bir şey yok. Herkes farklı eminim kötü niyetinden yapmamışlardır.
Şunu da size yazdığım cevapla birlikte de tekrar söylemek isterim. Düşmez kalkmaz bir Allah.
Zamanında bana bu durumları yaşayacağımı söyleseler asla inanmazdım. Çünkü ben geçinmesi kolay bir insanım yani kendimi övmek gibi olmasın ama çok aslında kolay bir eştim
Nitekim ihanete uğradığım için ayrıldım. Eski eşim çok pişman olmasına rağmen affedemedim.
Ayrılmayana da saygım var, herkesin kendi tercihidir, her ilişkinin ve hayatın dinamiği farklıdır, zorunlulukları, mecburiyetleri, çaresizlikleri farklıdır. Yani dediğim gibi o yüzden hiçbir zaman büyük konuşmam Allah in izniyle. Tekrar çok teşekkür ediyorum yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?