Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Netten çıt çıt alanlar

merve1415

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
1
0
16
Bolu
kızlar bi sorum olcak çıt çıt saç almak istiyorum internetten ama görmediğim için güvnemiyorum internetten çıt çıt saç alan varmı :((

benım 3. kez aldıgım bır yer var netten dısarda hıcbıryerde bu kadar kalıtelı sac bulamadım adam harıka sacları fıyatta 8 adet 200 tl..dılersen ozelden yazabılırım

benım 3. kez aldıgım bır yer var netten dısarda hıcbıryerde bu kadar kalıtelı sac bulamadım adam harıka sacları fıyatta 8 adet 200 tl..dılersen ozelden yazabılırım

merhabalar poştiş aldığınız bir yer olduğunu yazmışsınız netten. bende netten almak istiyorum güvenebileceğim yer arıyorum. banada iletişim bilgilerini varsa internet sitesini verirseniz memnun olurum. bende kahkul almak istiyorum

netten nerden aldın acaba bende almak istiyorum

Son düzenleme:
kızlar bi sorum olcak çıt çıt saç almak istiyorum internetten ama görmediğim için güvnemiyorum internetten çıt çıt saç alan varmı :((

mrba arkadaşım bende internetten aldım yaklaşık bır yıl once saçlarım sımdı uzadı kullanmak ıstemıyorum uygun fiyata satıyorum almak istersen ulaşırsın bana :)

Ben de almayı düşünüyorum netten ama güvenebilir miyim bilmiyorum, özelden yazabilir misiniz?

mrba arkadaşım bende internetten aldım yaklaşık bır yıl once saçlarım sımdı uzadı kullanmak ıstemıyorum uygun fiyata satıyorum almak istersen ulaşırsın bana :)

merhaba arkadaşlar;bende netten saç almak istiyorum fakat,güvenebileceğim bir site bulamadm.Bu konuda yardımlarını bekliyore.

Rewend merhaba :)

Sitede çıtçıt saç ile ilgili bilgi okurken sizin internetten aldığınızı gördüm saçlarınızı. Bana da önerebilir misiniz iyi kaliteli saç satan biryer? Şimdiden çok teşekkür ederim. :)

Nerden aldığınızı banada yazarmısınızzz:KK22:

Sakın bu siteden almayın çünkü

Hairstoreonline.com' dan 09/09/2014 bir adet çıtçıt aldığım ürünün saç rengi platin tokaları siyah üstelik gerçek saç değil.Kandırmaca kabul etmeyip geri gönderdim. Beni 3 ay oyalayan m**g** 30 ekim 2014 tarihinde hesabıma paranın aktarıldığını, 15 gün içinde yansıyacağını söyledi, ancak hala tabi ki de her zaman ki laflarla para hesaba aktarılmadı. Beni 6 aydır oyalayan murat gedik gittigidiyor Hairstore olarak satış yapmaya devam ediyor.

bu şikayetlerden sadece biri

evet bu yer hakkında cok arastırma yaptım yorumlara bakarak inandım aldım almaz olaydım yorumları okumaz olaydım aman sakın bayanlar en son çıt çıt alacağınız yer bu site olsun hairstoreonline.com ve gittigidiyor.com/haır_store_onlıne at kılı sentetik saç karısımı en iyi yerlere kontrol ettirdim zaten saçı elinize aldığınızda sizde fark edeceksiniz cok az cılız ürünü alıp havale yapıncaya kadar herse cok güzel ancak dolandırıldıktan sonra daha geniş arastırma yaptım benim gibi dolandırılan kişiler üstelik alıncaya kadar murat gedik sürekli açar kurumsal bir firma olduklarını anlatıyor ama para havalesinden sonra telefonları açmıyorlar sakın almayın dolandırılmayın

merhaba rewend benım 3. kez aldıgım bır yer var netten dısarda hıcbıryerde bu kadar kalıtelı sac bulamadım adam harıka sacları fıyatta 8 adet 200 tl..dılersen ozelden yazabılırım mesajını okudum ve bende netten almak ıstıyorum banada özelden mesaj atabılırmısın tesekkur ederımmm

merhaba rewend benım 3. kez aldıgım bır yer var netten dısarda hıcbıryerde bu kadar kalıtelı sac bulamadım adam harıka sacları fıyatta 8 adet 200 tl..dılersen ozelden yazabılırım mesajını okudum ve bende netten almak ıstıyorum banada özelden mesaj atabılırmısın tesekkur ederımmm

Şekerim biz de bilelim, nereden aldın? Yakında düğünüm var ve çok ihtiyuacım var o saçlara :KK16::KK15:

Back
X