Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım 3. kez aldıgım bır yer var netten dısarda hıcbıryerde bu kadar kalıtelı sac bulamadım adam harıka sacları fıyatta 8 adet 200 tl..dılersen ozelden yazabılırım
benım 3. kez aldıgım bır yer var netten dısarda hıcbıryerde bu kadar kalıtelı sac bulamadım adam harıka sacları fıyatta 8 adet 200 tl..dılersen ozelden yazabılırım
kızlar bi sorum olcak çıt çıt saç almak istiyorum internetten ama görmediğim için güvnemiyorum internetten çıt çıt saç alan varmı(
mrba arkadaşım bende internetten aldım yaklaşık bır yıl once saçlarım sımdı uzadı kullanmak ıstemıyorum uygun fiyata satıyorum almak istersen ulaşırsın bana :)
Tatlım banada özelden mesaj olarak gönderir misin ?benım 3. kez aldıgım bır yer var netten dısarda hıcbıryerde bu kadar kalıtelı sac bulamadım adam harıka sacları fıyatta 8 adet 200 tl..dılersen ozelden yazabılırım
mrba arkadaşım bende internetten aldım yaklaşık bır yıl once saçlarım sımdı uzadı kullanmak ıstemıyorum uygun fiyata satıyorum almak istersen ulaşırsın bana :)
Nerden aldığınızı banada yazarmısınızzzbenım 3. kez aldıgım bır yer var netten dısarda hıcbıryerde bu kadar kalıtelı sac bulamadım adam harıka sacları fıyatta 8 adet 200 tl..dılersen ozelden yazabılırım
merhaba rewend benım 3. kez aldıgım bır yer var netten dısarda hıcbıryerde bu kadar kalıtelı sac bulamadım adam harıka sacları fıyatta 8 adet 200 tl..dılersen ozelden yazabılırım mesajını okudum ve bende netten almak ıstıyorum banada özelden mesaj atabılırmısın tesekkur ederımmm