Netten tanisma hakkinda?

Oyledeguzel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
752
8
16
İstanbul
Arkadaslar konu kendimle ilgili degil.
Netten daha once bayan arkadas harici iki kisiyle tanistim ve ikinci tanistigim kisiden sonra da tovbe ettim. Simdi bakiyorum gencler hep netten tanisiyorlar, evlenenler dahi var.
Ama, ben hep boyle ilk goruste ask veya elektriklenme velhasili eski usullerde bir tanisma hayal ederdim. Netten tanisilan bir insana derinlerde dahi olsa bir guvensizlik hissedilmez mi? Bayan arkadaslarimi goruyorum neten tanisip alti ayda hayatinin odak noktasi haline getiriyor. Tamam elbette hepimiz nete takiliyoruz ki burdayiz. Sormak istedigim netten veya realden tanistigimuz herkes iyi midir? Neden insanlara bi kotuluk payi birakamiyoruz?

Kader, kismet isi.
Netten tanismalara kotu gozle bakmiyorum acikcasi. Cok iyi arkadasliklar edindim, burasi dahil :) Ama iyi gozlemlemek lazim karsindakini, bazilari gercekten oscarlik oyuncu olabiliyor maalesef...

Benimki netten mesela ama aslında burnumun dibindeymişte tanışmak kısmet olmamış...
Kişilikle şansla alakalı o bence.
Ha belki bende zamanla tövbe ederim ama ALLAH korusun

Netten tanışmak var tanışmak var... Bir arkadaş sitesinde tanışıyorsan ben de çok sıcak bakmam mesela.
Misal biz erkek arkadaşımla nette tanışmıştık. Bir forum sitesiydi ve belki 20 kişiydik herkes birbiriyle kankaydı. Çok sevdiğim kız arkadaşlarım da oldu, aynı şekilde erkekler de...Az çok tanıyorduk birbirimizi, forum görüşmeleri falan oluyordu tabi ben katılamıyordum...

Bizim de öyle forumdan süren arkadaşlık zamanla aşka dönüştü, kamera, skype, mail, facebook derken ziyarete geldi...Şimdi nişanlanıyoruz...

Tabi ben bunları yaşarken ergen değildim şu an 28'im. Ama ergen kızım olsa ve görsem müsaade etmem sanırım, heyecanına ve merakına yenik düşüp yanlış karar vereceğinden korkarım

Benimki netten mesela ama aslında burnumun dibindeymişte tanışmak kısmet olmamış...
Kişilikle şansla alakalı o bence.
Ha belki bende zamanla tövbe ederim ama ALLAH korusun

Yok ben tanistiklarim ile iliski yasamadim. Tanistim irtibati kestim hmn sonrasinda. Cunku otururken o insanlarla " ben ne yapiyorum" duygusunu asamadim. Cok irrite oldum.

Benimde var oyle bir grubum :) icinde erkeklerde var ama, duygusal hic bi yaklasimda bulunmadim, etkilenmedim. Etkilenen iki kisi oldu onlarla da ozele gecince cok rahatsiz hissettim kendimi.

Bende bir forum sayesinde çok güzel insanlarla tanıştım.
Acımı, tatlımı her şeyimi paylaştığım, çok sevdiğim bir teyzeye sahip oldum . :))
Ama sevgili olaylarına pek sıcak bakmıyorum nedense.
Özellikle facebook ilişkilerine güvenemiyorum ben.

Tamamen nasip şans işi netten yada reelde çok iyi insanlarlada tanışabiliriz çok kötüde
Ben 5 sene önce tanıştım biriyle ama arkadaşlık sitesi değildi forumda tanışmıştık birden oluverdi aramızda bişeyler sonra yanıma geldi falan 3.5 sene ayrı sehirlerde yaşadık ben en sonunda onun yanına gittim 1 yıldır aynı şehirdeyiz gayet mutluyuz çok şükür :)

Nasil yani anlayamadim.

Ben görüşmemiştim sevgilimle ama fotolar tanıdıktı zaten aramızda yarım saat yürüme mesafesi varmış burnumun dibindeymiş okulu bizim burdaymış arkadaşları akrabalarımın akrabası bazısı mahalleden çocuklarmış..
Görüşmedik ama konuşuyorduk deli gibi hemde gece 3 ler me dersin 4 ler mi dersin ama bana ters tek bi cümlesi olmadı yavaş yavaş Isındım hatta hızlı gelişti herşey..
Sonra ben dedim seninle konuşmak istiyorum o kadar mesaja değilde sana cevap veresim geliyor konuşurken diğerleri umrumda olmuyo..
Ama ben böyle bi kız değildim yapanı ayıplardım yuhh diye..
Ama çok şükür ki kötü biri değilmiş olmadığını hissettirmiş ki ben onları söylemişim..
2 gün sonra başladık başladıktan sonra 6 gün sonrasında görüştük...

Şu an 2 yıllık beraberliğimiz var..

Sansliymissin :) masallah size :)

burdan yani kadınlar kulübünden tanıştığım 22 güzel dostum var, 2 yıldan uzun zamandır görüşüyoruz, bazılarıyla ailece gidip geliyoruz birbirimize, hatta farklı şehirlerden toplanıp birlikte hafta sonu tatilleri yaptığımız oldu. ankaradan izmirden arkadaşlarım geldi, ben onlara gittim...
o yüzden evet netten tanışılır ve dost da olunur, tabi iyi elemek lazım biz yüzlerden indik yirmilere...

Masallah ne guzel benimde var oyle bi grubum ama gonul islerine girmedim ki ztn sevdigim biri var :)

Masallah ne guzel benimde var oyle bi grubum ama gonul islerine girmedim ki ztn sevdigim biri var :)

teşekkürler,
gerçekten hayatımda çok önemli yeri var burdan tanıştığım arkadaş grubumun.
gönül işleri netten nasıl oluyor yorum yapamayacağım, biz eşimle tanıştığımızda yoktu böyle şeyler, internete çevirmeli ağ bağlantısıyla bağlanılan, icq dan başka chat programının olmadığı, onun da sürekli koptuğu yıllardı

işte onlardan biri benim;

eşim ile nette bir oyun oynarken tanıştık 2 yıllık flört sonrası evlendik,

aynı şekilde netten tanıdığım kardeş kadar yakın kız erkek birkaç arkadaşım, dostum, ailem olmuş insanlar var...

işin özü kiminle nerede tanıştığınız değil sonrasında net haricine bir araya gelip ne yaşadığınız ne paylaştığınız önemli...

tabi ilk yüz yüze gelmelerde daha önce hiç yaşamadığınız bir iritasyon yaşayabilirsiniz ama bu net üzerinden yaşadığınız paylaşımlarda bulduğunuz ortak noktalar ne kadar çoksa o kadar az olacaktır. mesela ben ailem, kardeşim diyebileceğim arkadaşlarımla önce memleketten ortak nokta bulduk sonra hayata bakış açılarımızda ortak noktalar bulduk ve ilk yüz yüze karşılaşmamızda farklı ana-babadan kardeşler gibi sarıldık birbirimize(tabi bu ortak noktaların doğruluğu muhattap olduğunuz yaş grubu ile doğru orantılı. 15-18 yaşlarındaysanız bir eliniz telefonda 155i tuşluyor olsun)

Hayattan bıkmış,herşeyi boşvermiş,aşkı meşki gömdüğün bi zaman...
Sırf kafa dağıtmak için girdiğim bi arkadaşlık sitesinde eşimle tanıştım
Çok mutluyum,Allah bozmasın..

Devir bunu gerektiriyor gibi
Netten ya da yüz yüze tanışmak iyiliği-kötülüğü etkilemez
Ama ben de nefret ederdim hep yüzünü görüp ilk netten konuşma çabalarına
Evleneceğim kişi yüz yüze olsun istiyordum, çok tesadüfi bir şekilde yüz yüze oldu
İyi ki de böyle oldu, insanlara anlatacak güzel bir hikayem var =)

Bizde camda yüz yüze geldik canım ohh canıma değsin..bende de ohoooo ne anılar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…