• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Netten tanisma hakkinda?

5 yıl once arkadaslık sıtesınde tanıstım..1 sene msn den normal konustum ılkkez 4 yıl önce yuzyuze geldık..ılk görüşte aşk böyle başladı:nazar:...hayatımın tek anlamı ile evlendım, bebişimiz olucak inş.:49:
kısmetinle ne zaman karsılasacagın belli olmaz,net sadece bır vesile:)

Bende esimle facebookta 1 gurpta tanistim ayni memleketliyiz annem cok uzulmustu tanismaya gittigimde hicte sevmemisti sonra tesadufen bir suru ortak akraba es dost cikti annem esimi o kadar seviyo ki dua ediyo diger enistelerde benimkine benzesin diye =) Rabbim bozmasin cok mutluyuz 3 yildir evliyiz simdi 1 de dunya tatlisi bebegimiz var Allah iyi insanlarla karsilastirsin onemli olan bu bence tek sorun nasil tanistigini anlatamiyosun ortak arkadas tanistirdi diyosun =)

bende bi kere netten birinle tanıştım . hayatımı mahvetti . ben ciddi bir ilşki beklerken onun niyeti belliydi yani . birşeyler yaşamak istiyordu hep . benim daha önce hiç bir erkekle ilgim olmamasına rağmen hep netten tanıştığımızı yüzüme vururdu . senle zaten netten tanıştık ne evlenmesi saçmalama . sen manyakmısın . netten tanışılıp evlenilir mi . ben sana nasıl güvenicem . belki evlendikten sonrada aynı şekilde başkalarıyla tanışıcan vs vs bir sürü şey . burnumdan geldi . aman aman allah korusun birdaha . netteki erkekler kızları maalesef av olarak görüyorlar . aşık olup evlenen çok az . hadi aşık oldu ciddi düşünen çok az . o yüzden masum insanlar yıpranıyor . onu çok sevdim ama sonucu bu oldu . sonunda birinle evlendi . evlendiği kişide hiçde masum biri değildi ama sonuçta onu netten tanımadı . ben netteki kızdım onun için sadece . arkadaşlarımı uyarıyorum . arkadaşlar lütfen bu tür sitelerden erkeklerle tanışmayın . niyetiniz masum biliyorum ama erkekler böle düşünmüyor . çoğu yatak partneri aramak için giriyor . çoğunun sevgilisi var yada evli . lütfen bunu kendinize yapmayın . varsın yalnız olun ama bu hataya düşmeyin .

ayrıca etrafımda bir sürü arkadaşım bu şekilde tanışıp üç kuruşluk insanlar tarafından aşağılandılar . hiç hak etmedikleri şeyleri gördüler yaşadılar . ben uyarıyorum böle sitelere rağbet etmeyin lütfen . gereksiz cidden gereksiz .

Artık net arkadasligyla ilgili on yargindan vazgeçin sanalda ki insanların gercek hayattaki insanlardan ne farkı var?iyisi iyi kötüsü her yerde kotu benim çevremde nette tanisip evlenen cok arkadasım oldu maşallah:nazar:Evlilikleride guzel gidiyor ayrıca bende bundan 5 sene once esinle netten tanıştım 1 sene dolmadan evlendik Allahıma bin sukur iyiki onunla evlenmisim ayrıca esım başka bı formdan arkadaşları var ayrıca onun sayesinde benimde ardaslarim oldular

Biz de netten tanıştık 8 yıldır evliyiz bir kızımız var..Çok mutluyum onu tanıyıp evlendigim için..Şans işi bu bana iyi olanı denk geldi..Her konuda takdir ettigim biri eşim..

Sıcak bakıyor musun dersen ? Biraz tereddütlüyüm..Biz tanışalı 11 yıl olmuş..Bundan 11 yıl önce ortalık sanırım bu kadar ergenus kaynamıyordu..

Bu arada aramızda 8 yaş var .))

yakın bi arkadaşımda netten tanışıp evlendi tesadüfen tanıştılar. ama çocuk çalıştığı okulu galan söyleyince biz kendi çapımızda araştırdık sonuçta yalan söyleyen bi sürü insanda oluyor. ve tanıştıktan bi kaç hafta sonra gelip yüz yüze görüştülr.

kısmet işi ama güvenmek mesele. çok geliyor bana.

Netten tanıştığımı her fırsatta söylerim...Ve bence bu tamamen kişilerle alakalı bir şey.Eğer baştan her iki tarafta herşeyini çok net şekilde ortaya koyarsa ailesini yaşadığı yeri saklamazsa sorun olmaz.Yani yalanlar söylenebilir tabi o yüzden her iki tarafta gidip birbirini,n yaşantısını görmeli.Biz öyle yaptık eşimle...Ve aklımda hiç bir güvensizlik oluşmadı...Ama bundan 7 yıl önceydi.Şimdi nette sohbet edenelere bakıyorum herkes sapıklık peşinde.Yani ciddi düşünen yok gibi...

ben güvenmem, netteki herkes kötümüdür değilmidir bilemem genelleme yapmak doğru olmaz evet evlenip çok mutlu olanlarda var ama benlik bi ilişki tarzı değil, adı üstünde sanal, sonra reelde görüşsemde düşünürüm acaba bu şekilde kaç kızla tanıştı görüştü diye, içime sinmez

Yani bence önce amacını ve niyetini belirlemelisin.
Netten tanışanlar güvenilmezdir inancına sahipsen seni en güvenilmezi bulacaktır, çekim yasası.:)
Sonuçta sende karşındaki için netten tanıştıgı herhangi biri olacaksın.
Ben KK'ya üye olalı çok olmadı ama beni hiç tanımayan bir insanın benim derdimle nasıl dertlendiğini en yakınımdan bile beni daha iyi anladığını, teselli ettiğini güçlendirdiğini gördüm.
Ayrıca netten tanışmalara da olumsuz bakmıyorum. İnsanın kısmetinin nerden çıkacağı belli olmaz.
Ama ilk etapta tabiki dikkati elden bırakmamak gerek.
Bence biriyle tanıştın ya da tanışmak üzeresin. :)
İçimden hayırlı olsun demek geldi.:16::16:

Olayın netle yada realle alakası yok bence kişilikle alakası var . Yanı bır ınsan kötü ıse realdede kotudur nette de ama bunu nette saklaama olayı daha kolaydırda tanıstıktan sonra zaten kendını bısekılde bellı edıyor ha etmıyosa zaten realden tanısmıs olsanda etmeyecektı . Bırazcık sans gercekten yoksa realden tanısıp evlenenler hıc ayrılmazdı dogru degıl mı

Açıkcası 25 yaslarda cok güzel bir arkadas grubu kurmuştuk netten her hafta sonu istanbulda gezilecek yerlere gider sehir dışı planları yapardık ( grup kızlı erkekli ) sonra ben evlendim bir arkadas aracılığı ile tanıştım eski koca müsvettesi ile bu arkadas grubuma taktı ve benı onlarda uzaklaştırdı bende salak olarak ona inandım simdi sebebini anlıyorum o salagın gercek yüzünü onlar cok onceden görmüş ve beni cok uyarmışlardı . Bu gün maalesef onlarla görüşmüyorum hepsini Küstürdüm kendime:( bunu anlatmamın sebebi reeldede herzaman nette karşılaşacağımız durumlar mevcut .ben eski koca ile reeldede tanıştım ama adam değilmiş iste . Bana göre cokta kötü bakılmamalı ortam ortamdır sanalda olsa reelde onu güzel yada rezil eden insan davranışlarıdır :) ilişki yaşamak konusuna gelince gercek hayattaki gibi temkinli olur sanal arkadaşlığı reele (buluşmadan ziyade grup buluşmaları gibi ) taşıdıktan sonra zaten o ortamda olacak olan olur olmayacak olanda orda kalır diye düşünüyorum :)

Yani bence önce amacını ve niyetini belirlemelisin.
Netten tanışanlar güvenilmezdir inancına sahipsen seni en güvenilmezi bulacaktır, çekim yasası.:)
Sonuçta sende karşındaki için netten tanıştıgı herhangi biri olacaksın.
Ben KK'ya üye olalı çok olmadı ama beni hiç tanımayan bir insanın benim derdimle nasıl dertlendiğini en yakınımdan bile beni daha iyi anladığını, teselli ettiğini güçlendirdiğini gördüm.
Ayrıca netten tanışmalara da olumsuz bakmıyorum. İnsanın kısmetinin nerden çıkacağı belli olmaz.
Ama ilk etapta tabiki dikkati elden bırakmamak gerek.
Bence biriyle tanıştın ya da tanışmak üzeresin. :)
İçimden hayırlı olsun demek geldi.:16::16:

aksine çok güvenmiştim mesela ben . yaşı başı olgun demiştim o taraklarda bezi olmaz . ama öle çıkmadı . bir kaç örnek daha gördüm . bence kimse netten tanışmasın . belki ilk çıktığı dönemlerde insanlar iyi niyetliydi çoğu insan meraktan giriyordu zaten . ama artık öle değil erkekler ağına düşürmek için kız arıyorlar . kızlar çok dikkatli olsun . illa buluşmak isteniyorsa uzun bir süre konuştuktan sonra kalabalık bir yerde buluşsunlar . ama yinede hiç buluşmamak daha iyi bence .

bende eşimle nette tanıştım evlendik. kesinlikle sans işi. rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Merhaba,

Ben eşimle netten üstelik arkadaşlık sitesinden tanıştım.. ama yaklaşık 3 yıl sadece arkadaş olarak msnden görüştük ara ara telefonlaştık o kadar.. Sonra bir gün bir şeyler vesile oldu ve yüzyüze de görüştük ki aslında çok yakındık birbirimize mesafe olarak kısmet o güneymiş diyelim.. 1 ay sonra çıkmaya başlamıştık, şuan 11 aylık evliyiz ve bir bebek bekliyoruz.. Hiç pişman değilim onu tanıdığım için.. ve netten tanışıp dost olduğum insanlarda var şuan hala ailecek görüştüğüm..

Bu arada peki karaktersiz insanlarla tanışmadım mı ? Elbetteki tanıştım.. İlanı aşk edip evli çıkanlar, ruh hastası olanlar.. Dikkat etmeniz gereken şey iyi bir analizci misiniz bu bir, ikincisi adınızı, kendinizi, duygularınızı lekeleyecek hiç bir adımda bulunmamanız.. Zaten niyeti sapıklık olan bunu belli edecektir ve siz geri adım attıkça ya kendisi kaçacaktır ya da siz onu defedeceksinizdir.. ama her söylenene inanıp saf gibi arkasından giderseniz çok ağlarsınız..

uyanık olmakta fayda var:34:

Netten tanışmak bir yönden iyi çünkü kendini daha rahat ifade edebiliyosun kaybedeceğin bir şey yok olarak görüyosun ortamdan etkilenmiyosun kendini iyi anlaşmaya mecburmuş güleryüzlü davranman gerekiyormuş gibi bir baskı hissetmiyorsun.Ama karşındaki kişi ne kadar dürüst bu fark eder tabi.Aynı reeldeki gibi 5 parmağın 5 i bir değilse sanalda da o şekilde.Mesela erkek arkadaşımla sanal ortamda tanıştık biz 6 yıl oldu maşallah.Ama çok canım cicimler kankalarımı kaybettiğim de oldu.Şans işi biraz da.:34:

Netten tanışılan herkes iyi değildir..
Gerçek hayattada öyle..
Sevgilimle internetten tanıştık 1 yıl sonra sevgili olduk 5.yılımızıda bitirdik..
Allah'ın izniyle seneye nişan yapılacak :1:
Kader diyorum,demek ki kısmetimde o varmış ve kilometrelere aldırmadan bulduk birbirimizi.. :16:

Back
X