Netten Tanistik

Beğenmemiş kalbini de kırmak istememiş, üstelemekte hata yapmışsın, böyle durumda olduğumda karşıdaki kişiden bi adım gelene kadar hiç sesimi çıkartmıyorum
Kalbimi kirmadi o yerden yere vurdu. Ustelemedim sadece aciklamasini istedim ve keske yuzume deseydin diyip vedalastim bu yani

:KK43:( valla cok acik sozlusunuz masallah . Ya benim anlamadigim şu var. Bundan once biriyle daha netten olmustu o zamanda ben begenmemistim ve adamin yuzune karsi acikca dedim.
Bunla da ilk yuz yuze geldigimiz an sordum nasil buldun diye iyi dedi. Sonra o da bana sordu iyi dedim ve oyle iste. Ben bir insani kandirmaktansa acik sozlu olmayi tercih ederim keske bunu yapsaydi. Ona sordugumda da niye demedin soyleyemedim dedi. Ama dahada kotusu sevgilim gibi davrandi hakkim haram olsun. Soyleyemediysen de yılışmayaydin bari.
Nasıl buldun mu?? Ya sormayın bunu Allah aşkına. O an kırmak istememiş idare etmiş durumu. Herkes sizin gibi beğendim veya beğenmedim diye çat diye söylemez. Mümkünse sizde söylemeyin de sormayın da.. Çok gurur kırıcı ve irite edici.

Bır kez gorustugunuz bırı aramayı yazmayı kestıgınde, benı begenmedın mı derken kendime haksızlık saygısızlık ediyorum hissi dogmadı mı ıcınıze.
Bellı ki begenmemıs zorla söyletmek, duymak istemek niye
Söylemis begenmedıgını hala bize ne demek istedi diyorsunuz.
Anlamamak ıcın bu ısrar ne?

Sen de kimsenin yüxüne deme. Ger doğru yerde söylenmez. Sana değer vermiş görüşmüş kişiye beğenmedim demişsin. Senin karşındaki sana diyememiş bile kırılmışsın
Ama yuzume dese inan bana daha iyi geliyor. Sahtekarlik gibi ben boyle yapmazdim. Herkes herkesi begenmek zorunda degil bunu goze alarak gittik sonucta ve begenmezsek arkadasca takiliriz demistim .boyle yapmaya luzum yoktu

Yuzume deseydi inan bu kadar kirici olmazdi insani salak yerine koyup yuzune gulup ayrilinca sen yoluna ben yoluma daha agir geldi
Masaya gelmıssiniz sonucta genc kızsınız.
Hazırlanmissınız, belli ki beğendiniz de. Gururunuzu kırmak ıstememıs. Gordugu an kalkalım dese, terbiyesizin birine denk geldim diye konu acacaktınız egrı oturalım dogru konusalım sımdı. Her turlu yaranamayacaktı cocuk sıze.
Gayette kibarmıs aslında. Duzgun agırlamıs sızı ve umut vermeden kesmıs yine ince sekilde. Evet begenmedım demeye dili varmadan.

Ama yuzume dese inan bana daha iyi geliyor. Sahtekarlik gibi ben boyle yapmazdim. Herkes herkesi begenmek zorunda degil bunu goze alarak gittik sonucta ve begenmezsek arkadasca takiliriz demistim .boyle yapmaya luzum yoktu
Ben de böyle yapardım. Diyemezdim. Fiziksel güzellik insanın elinde olan bişey değil ki:((( gerçi ben kokan kişiye bile diyemem (o elde olan bişey) :)))

Beğenmemiş demek oluyor ama biri sizi beğenmedi diye siz beğenilmeyecek biri olmuyorsunuz, sadece denk gelmemiş oluyor, kendinizi kötü hissetmeyin bu yüzden.
Bide bi tavsiye, lütfen buluşmadan önce görüntülü bir görüşün yahu, bende mi var bi anormallik, dilim de tüy bitti görüntülü görüntülü diye. Yahu birine iki cevap yazsan pat görüntülü arıyor, aç açma, siz nasıl buluşana kadar bekliyorsunuz arkadaş?
Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin. Makyajsiz dogal hallerimi gordu ama goruntulu konusmamistik

Masaya gelmıssiniz sonucta genc kızsınız.
Hazırlanmissınız, belli ki beğendiniz de. Gururunuzu kırmak ıstememıs. Gordugu an kalkalım dese, terbiyesizin birine denk geldim diye konu acacaktınız egrı oturalım dogru konusalım sımdı. Her turlu yaranamayacaktı cocuk sıze.
Gayette kibarmıs aslında. Duzgun agırlamıs sızı ve umut vermeden kesmıs yine ince sekilde. Evet begenmedım demeye dili varmadan.
Sevgili gibi davrandi diyorum bu umut olmuyor mu

:(( valla cok acik sozlusunuz masallah . Ya benim anlamadigim şu var. Bundan once biriyle daha netten olmustu o zamanda ben begenmemistim ve adamin yuzune karsi acikca dedim.
Bunla da ilk yuz yuze geldigimiz an sordum nasil buldun diye iyi dedi. Sonra o da bana sordu iyi dedim ve oyle iste. Ben bir insani kandirmaktansa acik sozlu olmayi tercih ederim keske bunu yapsaydi. Ona sordugumda da niye demedin soyleyemedim dedi. Ama dahada kotusu sevgilim gibi davrandi hakkim haram olsun. Soyleyemediysen de yılışmayaydin bari.

Herkesten acik sozluluk beklemek sizin acinizdan iyi olmaz. Birine "beni begendin mi" diye sorulmaz zaten ve bu soruya herkes tabi ki durust cevap vermez.
İlk gunden kendinize yılıştirmak ve anlamsiz sorular sormak yerine azicik sabretseniz zaten sizi begenmedigini anlardiniz( umarim anlardiniz). Birseyleri illa soylemek gerekmiyor, soylemeden anlayabiliyor olmak lazim. 🙄🙄🙄

yani biriyle tanışıp buluştuğunda beğenip beğenmediğini sormak bence çok itici. kafadan özgüvensiz insan modeli çiziyor.
bunun yerine normal bir sohbete dalsanız daha hoş olur.
ben de ilk buluşmada bunu soran birini buluşmadan sonra engellemiştim direkt, bu saatten sonra bu muhabbetlere mi giricem diye.

Kizlar ben nette biriyle tanistim. Bulustuk falan sonra cocuk aramayi ,mesaj atmayi birakti. Ben biraz usteleyince olmadi falan dedi.
Yani begenmedin mi dedim
Tam olarak oyle degil dedi
Nasil yani dedim
Cok zayifsin vs vs dedi.
Bu ne demek oluyor sizce ?
Üzülmeni istemem ama beğenmemiş seni de kırmak istememiş

Kizlar Mevlanaya demisler neyi bilirsin Haddimi Bilirim demis. Artik haddimi biliyorum. Ne yapalim hayirlisi olsun

Erkekler kilolu seviyor sanirim. 45
Erkekler kilolu seviyor. Hemen kilo almalısınız.

Bu mudur yani.

Ben sizin yerinizde olsam kendime bunu yapmazdım.

Siz olsaniz ne yapardınız demissiniz... cevap veriyorum..

Netten tanışmazdım..._Diyelim ki tanıştım, doğrudan kendimi hedef alarak "beğenmedin mi" diye sormazdım.

Eğer buluşmadan sonra o arayıp sormuyorsa ben ser veririm ses vermem.

Ben çok kıymetliyim.

Arayış içine girmem.

Seçinti değilim. Beğeni beklemem. Beğenilmek için kilo almam / vermem.

Ama sanırım sizinle olaya baktığımız yerler birbirine o kadar uzak ki...

Sizin beni anlamanız zor.

Ve benim sizi anlamam imkansız.

Back
X