- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankaradan getirttim otobüsle :) Napalım...Bende ankaradan aliorum ama gercekten zor bulunuyor
Ben de aynı canım. Rahim bağışıklığını arttırıyormuş. Ben transferden sonra da vuruldum. Şimdi kalp atışına kadar vurucam yine aynı.Hanımlar merhaba, doktorum transferden sonra bana neupogen iğne verdi, günde 20 birim vuruyorum. Bebeğin tutunmasına yardımcı olduğunu söyledi. Siz ne için kullanıyorsunuz?
Bende transfer günü eve gelince vurdum. Devam ediyorum. Bakalım bir faydası olacak mı? Bebeğin hayırlı olsun canım, alttaki yazıda 6 haftalık olduğunu gördüm Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin.Ben de aynı canım. Rahim bağışıklığını arttırıyormuş. Ben transferden sonra da vuruldum. Şimdi kalp atışına kadar vurucam yine aynı.
Teşekküler canım. Inşallah sağlıklı devam eder.Bende transfer günü eve gelince vurdum. Devam ediyorum. Bakalım bir faydası olacak mı? Bebeğin hayırlı olsun canım, alttaki yazıda 6 haftalık olduğunu gördüm Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin.
Tedsvin neredd bu arada canim?Bende transfer günü eve gelince vurdum. Devam ediyorum. Bakalım bir faydası olacak mı? Bebeğin hayırlı olsun canım, alttaki yazıda 6 haftalık olduğunu gördüm Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin.
Bende kullanmak istedim doktorum nasil kullanacagini bilemedi iyimi? Sizler nasil kullandiniz bana biraz yardimci olabilirmisiniz? Her doktor bunu kullanmak istemiyor? Ankara'da hangi doktora gitmeliyim bunun icin?Hanımlar merhaba, doktorum transferden sonra bana neupogen iğne verdi, günde 20 birim vuruyorum. Bebeğin tutunmasına yardımcı olduğunu söyledi. Siz ne için kullanıyorsunuz?
Ankara başkentte kullanılıyor ama her hasta için kullanılır mı bilmiyorum. Hulusi Bey ve Göğşen Bey her ikisi de kullanıyor.Bende kullanmak istedim doktorum nasil kullanacagini bilemedi iyimi? Sizler nasil kullandiniz bana biraz yardimci olabilirmisiniz? Her doktor bunu kullanmak istemiyor? Ankara'da hangi doktora gitmeliyim bunun icin?
Canım benim tedavilerim boyunca tek bir doktora gittim, öyle bilgim yok. Hatta sizler duyarsanız paylaşın. İnşallah bu sefer bebeğim tutunur da doktor aramak zorunda kalmam.Bende kullanmak istedim doktorum nasil kullanacagini bilemedi iyimi? Sizler nasil kullandiniz bana biraz yardimci olabilirmisiniz? Her doktor bunu kullanmak istemiyor? Ankara'da hangi doktora gitmeliyim bunun icin?
Canım benim ankarada bir üniversite hastanesinde oldu. Merkezden memnun kalmadım, o nedenle burada açıkça ismini belirtmeyim.Tedsvin neredd bu arada canim?
Canım benim tedavilerim boyunca tek bir doktora gittim, öyle bilgim yok. Hatta sizler duyarsanız paylaşın. İnşallah bu sefer bebeğim tutunur da doktor aramak zorunda kalmam.
Canım benim ankarada bir üniversite hastanesinde oldu. Merkezden memnun kalmadım, o nedenle burada açıkça ismini belirtmeyim.
Baskent uni tup bebek gogsen onalan kesinlikke tavsiye ediyorumBende kullanmak istedim doktorum nasil kullanacagini bilemedi iyimi? Sizler nasil kullandiniz bana biraz yardimci olabilirmisiniz? Her doktor bunu kullanmak istemiyor? Ankara'da hangi doktora gitmeliyim bunun icin?
Sen hangi dr a gidiyorsun canim gogsen beyin hastasiyimda mesajini gordumHanımlar merhaba, doktorum transferden sonra bana neupogen iğne verdi, günde 20 birim vuruyorum. Bebeğin tutunmasına yardımcı olduğunu söyledi. Siz ne için kullanıyorsunuz?
Benim canım drum da Göğşen Bey.Baskent uni tup bebek gogsen onalan kesinlikke tavsiye ediyorum
Ben cok memnunum 6haftalikmi hamilesin bende 7haftalik.Benim canım drum da Göğşen Bey.
E et 6 haftalık. Sen neupogeni ne kadar kullandın?Ben cok memnunum 6haftalikmi hamilesin bende 7haftalik.
0.5 mllik 10 gun gidiyor tam bilemicem simdi.normal yolla mi hamile kaldin kese gorundumu ben bu hafta kalp atisjna gidicemE et 6 haftalık. Sen neupogeni ne kadar kullandın?
Gorundu canim. Tup bebek. Hatta dun tesadufen kalp atisini da gorduk :)0.5 mllik 10 gun gidiyor tam bilemicem simdi.normal yolla mi hamile kaldin kese gorundumu ben bu hafta kalp atisjna gidicem