kızlar benim ilk kutu bitti.ben memnunum.biraz rengi açıldı.mucize beklemiyordum zaten.ama ben memnunum.2.kutuyuda aldım kullanmaya devam edicem.tavsiye ederim
Arkadaşlar şöyle bir şey var; kişiye göre değişiyor bu kremlerin etkisi.
Ben bunu da kullanmıştım kısa bir süreliğine,hiçbir fark görmedim.Ablam kullandı ona etki etmişti.Ben esmerim ablam çok açık tenli..Benim morluklarım aşırı,onda fazla yoktu..
Ben göz altı morluğu için bi faydası olmadığını belirtiyim; yani benimkini azaltmadı...
kızlar gözaltı morluklarınız için hiç öyle dünyanın parasını dökmeyin kremlere..
her gün sapıyla birlikte 3-5 dal maydanoz yiyin, etkisini inanılmaz şekilde göreceksiniz
bende de gülmekten oluşan küçük çizgiler var elimi sürünce bile geçiyo ama şu yumurta akı ve maya maskesini merak ettim nasıl yaptığını söylersen çoook mutlu olurum valla bakım yapmak istiyorum artık göz çevreme :)))))))))zaten bu ürünün kırısıklık konuusunsa bir iddiası yok ama nemlendırme ise kesınlıkle katılıyorum.
ben kulllanıyorum yasım 25 düzenlı kullnmaya dikkat ediyorum tabiki.
zaten bu aysta ancak nemlendırmeye ıhtıyacım var.
cok güldüğüm için kırsıklıklar tabı var ama onu da maya amskesı yumurta akı amskesı ile gideriyorum zaten kırısıklık kremlerının de baglılık yarattıgını kullandıgın sürece güya iyi sonuc verip bırakınca gerı geldiğini düşünüyorum.
deri altında olan bir seye deri üstünden bir krem sürerek tamamen yok olmasını beklemek anlamsız kı bunu sivilce izlerimle tecrube ettim.
kullanmadıgım zımbırtı kalamdı ama yok anam care yok işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?