Kızlar Neva color soğan kabuğu çok hoşuma gitti. Ama sitede üzerine tıklayınca çok kırmızı gösteriyor. Deneyen var mı? ya da kutunun üzerindeki rengi nasıl elde edebileceğimi bilen? lütfen yardım edinn...
ne yapın edin nevacolor kullanmayın tek bir kere boyamayla mahvetti saçlarımı. 6.45 çok çok güzel bi renk fakat loreal'in kutudakinden koyu tuttuğunu aklınızda bulundurun
ben neva color kullanıyorum sacım normaldede kurudur bende hıcbısey olmadı cok memnunum...ustelık renk bırebır tutuyor kutudakı ıle loreal ve koleston hep daha koyu oluyor ona gore alın
butun markaları boyayan biri olarak neva coloru tavsiye etmiyorm herkeste aynısı elbette olmaz ama bnm saçlarımı kuurutup yakmıştı özellikle sarı serileri ii değil. sogan kabugu rengi saçta yeşillenme yapıyor bilginiz olsn. o renkte dorelik yoktur.
Daha önce nevacolor tarçın bakırı kullanmış ve memnun kalmıştım,palettenin tarçın bakırı gibi morumsu koyu kızıl değil aksine tam tarçın bakır rengini elde etmiştim.kuruma falan da olmamıştı saçtan saça değişiyor da olabilir tabi