Saç Rengi ve Saç Boyama Neva colour 9.1 Silver Gümüş Yada Mavi Mix Boya Kullananlar

casper87

mutluyuzzzz
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
825
24
118
Saçlarımı ıgora 8.11 Yoğun açık küllü kumrala boyattım ilk boyandığında rengi fena değildi ama yıkandıkça küllülük gitti ve bakırımsı bir renk oldu.Şimdi kendim boyayacağım.Igora saçımı bayağ keçeleştirdiği için bu sefer neva color 8.1 almayı düşünüyorum.Yalnız boyanın içine 9.1 silver gümüş ve mavi mix boya atsam turunculuk gider mi?Yeşillenmesine razıyım yeter ki bakırlık olmasın.Yada 1 tüp sadece gümüş atsam nasıl olur?Deneyen var mı?Sırf mavi mix boya koysam 4 cm kadar oda çok koyultur mu bileniniz var mıdır kızlar acil yardım.

Saçımı dün boyadım mavi mix boya kullanmadan, sadece neva colour silver gümüş koydum ve ben çok beğendim rengini küllü bir renk oldu hafif yeşillenme var ama en azından turunculuklar gitti.Umarım çabuk akmaz..

Neva colour benim saçımı keçe gibi yaptı mahvetti bu yüzden bıraktım umarım sizde de uzun sürede aynı sonucu vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…