Saç Rengi ve Saç Boyama Neva Color 9.01 silver boya ne işe yarar?

nil_pera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
23
2
36
Merhaba arkadaşlar

Neva color 9.01 silver boya ne işe yarar nasıl kullanılır bilen var mı acaba?foruma önceki başlıklara baktım ama kullanımını anlayamadım. Saçlarımdaki kızıl yansımaları yok edip 8.1 veya 7.1 küllü kumrala çevirmek istiyorum. Daha önceki kumral boyama deneyimlerinde ne yazıkki kızıllığı yok edemiştim. Yardım edebilecek biri var sa çok sevinirim hep beraber öğrenelim ne işe yarıyormuş :eek:

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 4.336
Genellikle saçtaki kızıllığı almak için kullanılıyor. 8.1 için taban rengini bilmemekle birlikte koyu olduğunu varsayarak 1/2 oranında 9luk oksidan ve fındık büyüklüğünde gri veya mavi boya katardım ben olsam.

Genellikle saçtaki kızıllığı almak için kullanılıyor. 8.1 için taban rengini bilmemekle birlikte koyu olduğunu varsayarak 1/2 oranında 9luk oksidan ve fındık büyüklüğünde gri veya mavi boya katardım ben olsam.
Saçımı açıp extra küllü kumrala boyamayo düşünüyordum.saçım kızıla açıldığı için doğru tercih yapmışım o zaman :)

Saçımı açıp extra küllü kumrala boyamayo düşünüyordum.saçım kızıla açıldığı için doğru tercih yapmışım o zaman :)
Arkadaşım bu boyayı nerden buldun, internettenmi heryerde satılıyormudur acaba? bende almak isterim saç diplerim bakır açmak istiyorum banada fikir oldu:KK69:

="nil_pera, post: 41809274, member: 680257"]Vanım neva colorun kendi sitesinden aldım 3 gün içindede gelmiş oldu :)[/QUOTE]
Canım ben neva colorrın untitled.png bunu buldum ama almakta kararsız kaldım ya saçım gri olursa diye benim amacım turunculuk bakırlık gibi ortadan kaldırmak sarı elde etmek sence napmalıyım sen ne yaptın bu arada boyadınmı saçını? saçımda bu renk dipler bakır 1159747-ed37d94b38cdc35316fad987dca8a60e.jpg

="nil_pera, post: 41809274, member: 680257"]Vanım neva colorun kendi sitesinden aldım 3 gün içindede gelmiş oldu :)
Canım ben neva colorrınEki Görüntüle 1585008 bunu buldum ama almakta kararsız kaldım ya saçım gri olursa diye benim amacım turunculuk bakırlık gibi ortadan kaldırmak sarı elde etmek sence napmalıyım sen ne yaptın bu arada boyadınmı saçını? saçımda bu renk dipler bakırEki Görüntüle 1585010 [/QUOTE]

Benim de ayni. Gumus kullandiniz mi kizlar? 7.1 le mi kullandiniz. Kullananlardan yorumlarinizi alabilir miyim?

Benim de ayni. Gumus kullandiniz mi kizlar? 7.1 le mi kullandiniz. Kullananlardan yorumlarinizi alabilir miyim?[/QUOTE]
Cnım 2015 de temmuz aylarında kullanmıştım ,saçlarım resimdeki renkteydi,kullandıktan sonra,yeşilimsi, grimsi,sarı oldu küf rengi gibiydi sonra boyaya boyaya normale döndü tüpün yarısını pilatin sarıyla karıştırmıştım:KK37:

Benim de ayni. Gumus kullandiniz mi kizlar? 7.1 le mi kullandiniz. Kullananlardan yorumlarinizi alabilir miyim?
Cnım 2015 de temmuz aylarında kullanmıştım ,saçlarım resimdeki renkteydi,kullandıktan sonra,yeşilimsi, grimsi,sarı oldu küf rengi gibiydi sonra boyaya boyaya normale döndü tüpün yarısını pilatin sarıyla karıştırmıştım:KK37:[/QUOTE]

Yarim tuple yarim tup platin sari mi karistirmistin canim?

Merhaba arkadaşlar

Neva color 9.01 silver boya ne işe yarar nasıl kullanılır bilen var mı acaba?foruma önceki başlıklara baktım ama kullanımını anlayamadım. Saçlarımdaki kızıl yansımaları yok edip 8.1 veya 7.1 küllü kumrala çevirmek istiyorum. Daha önceki kumral boyama deneyimlerinde ne yazıkki kızıllığı yok edemiştim. Yardım edebilecek biri var sa çok sevinirim hep beraber öğrenelim ne işe yarıyormuş :eek:

Sacini küllendirmek icin küllü boyanin icine cok az igora 0.22 turuncu azaltici eklemeni tavsiye ederim. 0.22 siz asla küllü renk boyamam sacimi :)

Kahverengi gibi bi kumral mi peki?
Bende bugün bu boyayla boyadım yaklasık 1 yıldır sacımdaki turunculuğu yok etmek istiyordum ne yapsam fayda etmiyordu boyasam akıyordu fakat gümüs nevacolor boyadim ve sacım küllü sarı oldu tavsiye ederim mükemmel

Ben başka markanın gümüşünü vede 2 adet 7.1 ve bir adette 7.0 la saçımı boyamıştım evet saçta çok kızıllık olmadı ama tam küllü kumralda olmadı o yüzden vazgeçtim kahve rengi ile gümüşü karıştıracam en kısa zamanda :)

Kızlar malum 2016 renkli saç modasını günümüze getirdi. Bende koyu kahve olan saçlarımı yaklaşık 4. Defa açtırdım tabi bu aynı zamanda olmadı bi kaç senedir rengimi değiştiriyorum zaten. Gri ombre istiyordum uçlara doğru geçişler olsun tarzında. 2 senedir gittiğim güvendiğim bi kuaförüm var oraya gittim yaklaşık 4 saatte saçlarımı platin derecesine gelecek kadar açmaya çalıştılar ancak platin olmasada 1 ton koyusu oldu saçlarım bu esnasa yanmadı. Daha sonra gri boya ile boyadılar boyama öncesi hazırlanırken boyanın 9.1 numaraları olduğunu gördüm. İlk aşamada boya tuttu biraz küllü bir görünümüde olsa ışıkla birlikte parlak duruyordu. 3. Yıkamamda boya aktı bunun olucağını biliyordum renkli boyalar çabuk akma gösteriyor. Tekrar gittiğimde bu seferki boyamada daha iyi bir sonuç aldık bu sefertam anlamıyla gri duruyordu. İstanbuldan Tekirdağdaki yazlığımıza geldik havuz deniz derken saçlarım yine aktı buradaki kuaförlere güvenemediğimden internetten nevacolor markasını buldum. Tekirdağda birçok kozmatik mağzasını dolaşmama rağmen bulamadım tam ümidimi kaybetmişken sıradan bir markete girdim reyonda tüp şeklinde istediğim 9.1 silver rengi buldum 2 tüp kalmıştı ikisinide aldım. Eve gelip saçımın küçük bir bölümünü ayırıp denedim gri boya nemli saça çok daha güzel etki ediyor nemli saçıma boyayı uyguladım kuaförümden gördüğüm gibi 15 dakika sonunda boyadığım bölümü yıkadım istediğim gibi gri olmamıştı ama saçımdaki matlığı almıştı kurutup o bölümü tararken kopmalar olduğunu fark ettim üstelik boyaya açıcıda katmamıştım çok fazla kopma olmamasına rağmen bu beni ürküttü ve saçımın tamamına yapmaktan vazgeçtim. Uzun lafın kısası saçlarınızın kopmıycağına güveniyorsanız nevacolor kullanın şimdi internetten su bazlı boyalara bakıyorum ancak sipariş üzerine getiriyorlar sanırım saç işim istanbula kaldı. Sizde dikkat edin :)

X