Saç Rengi ve Saç Boyama Nevacolour 7.1 küllü kumral.

immanuelkant

Antepli:))
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
758
525
138
Hanımlar bir saç derdiyle daha karşınızdayım :KK14: benim saçlarım şu an hafif karamele çalan açık sarı bir renk, ama çok yıprandılar boyadan kestirdim omuzlarımdan az aşağıda şimdi, elimde nevacolour 7.1 küllü kumral bir boya var boyamak istiyorum ama bi yandan kötü bi renk çıkar diye korkuyorum, boyarsam ve güzel hafif koyu tutarsa diplerimi uzatıp kendi rengime döncem artık. sizin bu konuda bir fikriniz var mı? ne yapayım sizce boyasam mı o_O

Benimde saclarim boyadan çok yipranmis omuzlarimdan biraz asagida dinlendiriyorum su an boya lazim yoksa sacima bir ay kadar daha bekliycem marketteki boyalarin hiçbirine güvenmiyorum guvenilir kuaför en iyisi

sarı saçın dipleri gelince çok çirkinn görünüyor dayanamayıp gidip dip oyası yaptırıyorum ama eğer azcık koyultabilirsem sanırım ben de dinlendirebilcem gönül rahatlığıyla, kuaför fikri de var aklımda ama onlar da üst üste gelmen için teşvik ediyor sürekli müşteriyi bağlama peşindeler öğrenciyim ben yetişemiyorum :/

nevacolor çabuk akıyo 7 numara o kadar koyu da değil 7.1 ile 7.0 i karıştır tek kullanma yeşertiyo :(

nevacolor çabuk akıyo 7 numara o kadar koyu da değil 7.1 ile 7.0 i karıştır tek kullanma yeşertiyo :KK43:

yeşertti de zaten, ah başımı nerelere vursam bilemedim. bi bakarsın yeşil gri arası bi şey olmuş. kalktım koşa koşa markete gittim 2 kutu palette altın parıltılı mocca aldım boyadım saçımı tekrar, bayağı güzel kahve gibi oldu ama akıyor azcık bi kat daha boyamam lazım biraz bakım yapıp.

IMG_20141226_194024.webp 1f26e6c63869ecfd4ca6fc9af1a276791.webp peki soldaki saç sağdaki gibi olur mu ??

o boyadığım da küllü kumraldı aslında öyle olması için ama olmadı..bir de arka arkaya küllü yeşillendirir diyorlar.. şu mavi gri boyalarla nasıl olur acaba ?
zten yesıllıgı alsın dıye kullu boyarlar genellkle ,eger sarı sacı gıdıp kulluye boyarsan yesıllenme turunculasma olur senın o sacında olmaz yesıllenme

Selam kızlar. Ben de grimsi tonlarda küllü kumral istiyorum. Şu resimdeki diplerdeki aynı rengin bir iki ton koyusunu istiyorum. Neva color 7.1 in içine bir tüp gümüş veya küllü gri karıştırsam bu ton olur mu?
kullu-kumral-sac-2015.jpg

Selam kızlar. Ben de grimsi tonlarda küllü kumral istiyorum. Şu resimdeki diplerdeki aynı rengin bir iki ton koyusunu istiyorum. Neva color 7.1 in içine bir tüp gümüş veya küllü gri karıştırsam bu ton olur mu?
kullu-kumral-sac-2015.jpg
Canim bende senin istedigin tonda bir renk istiyorum naptin acaba boyadin mi saclarini

Canim bende senin istedigin tonda bir renk istiyorum naptin acaba boyadin mi saclarini
7.1 küllü kumral boyadim canim ama olmadi. hatta akti bakirli kumral bi renk oldum Guzel oldu ama istedigimiz gibi degil :( Gri boya karistirmamistim emin olamadigim icin bide koyulastiriyor diyorlar... Nasil yapicam hala bilemiyorum yani :( Sende ogrenirsen yazarsan cok sevinirim ben de.

Anladim canim bende az once aldim boyalarimi en son 7.1 ve mavi rengi karistirmistim biraz koyu geldi gozume 1 1.5 ton fln daha acik olmasi lazim ondan daha acik bi kullu aldim simdi 10.01 kullu platin 9.1 kullu avik kumral 9.01 gumus neva color ve birazda mavi rengi karistirip denicem umarim istedigim gibi olur aksam sonuclari yazarim kul rengi koyulastiriyorda ben gumus aldim o yuzden

Anladim canim bende az once aldim boyalarimi en son 7.1 ve mavi rengi karistirmistim biraz koyu geldi gozume 1 1.5 ton fln daha acik olmasi lazim ondan daha acik bi kullu aldim simdi 10.01 kullu platin 9.1 kullu avik kumral 9.01 gumus neva color ve birazda mavi rengi karistirip denicem umarim istedigim gibi olur aksam sonuclari yazarim kul rengi koyulastiriyorda ben gumus aldim o yuzden
Gumus almak istedim bulamadim. Gri ayni islevi görüyor diye aldim ama korkuyorum boyamaya. Gri de koyulastirir mi? :(

Back
X