Nevresim Takımları

çalıştığım kurum taç ile anlaştı personele %20 indirimi var sengözlerimebaksanab

kızlar bence kullanılmıyor neverim takımı. banada söylemişlerdi dinlemedim aldım 3 tane hepsi paketiyle dolap bekçiliği yapıyor benden fikir vermek siz bilirsiniz yinede.

kızlar bence kullanılmıyor neverim takımı. banada söylemişlerdi dinlemedim aldım 3 tane hepsi paketiyle dolap bekçiliği yapıyor benden fikir vermek siz bilirsiniz yinede.

kuzum nasıl kullanılmıyor yaaa...her hafta yıkanan bir şey bence en az 5-6 olmalı...ben çok seviyorum...birazda fazla titizim galiba..sürekli değiştiririm...:teytey:

bencede en önemli nevresim ve havlu hele beyaz nevresim takımına bayılıyorum bide yeni yıkandığında mis kokuyorya kendimi özel hissetirmeye yetiyor bile..

nasıl kullanılmaz..
benim tam 10 tane pike takımlarım hariç nevresim takımım var..
her hafta değiştiririm...
daha gözüm doymaz nevresime...
her hafta başı tertemiz yatmaya bayılıyorum ben

Bendede 12 tane var ama benim misafir yatak odamda var..Yinede az geliyor banada..Hep yeni modeller bakarım.Haftada en az 1 kere deği$ir bazen 2 de olur..Bence en önemli $ey temiz kokan bir$eylerde uyumak..kaydirigubbakcemile5

Annem sen sakla onları lazım oluyor bir şekilde :))) biz yetiremiyoz valla.

zevkliyiiiiim di mii hihihih...zara home kızlar...siteside var..indirimlerini takip edin.tuzlular..öptüm hepinizia.s.

kızlar bugun sarevin nevresim takımlarında kampanya olan bi yer buldum 3 nevresim takımı 150 tl bilginize..

ah birde bunlar taksitli fiyattı peşinde muhtemelen indirim oluyordur..

Son düzenleme:
kızlar siyah ve koyu renk nevresim takımları çok kullanışsız oluyo tüyü tozu hemen belli ediyo dikkat derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…