hosgeldin canim sende demk gurbettesin ,hangimiz gurbette degilizki, evlenince ayriliyoruz malesef memleketten ,dogdugun degil doydugun yer oluyo
sende hosgeldin canim aramiza ,ne guzel kalabaliklasiyoruz
sanirim emekli ve iki bebgin var ,allah sana bgislasinbebeklerini darisida bana ins, bi sen varsin nevsehir icinden sevindim ,artik son durumlari senden aliriz
dunde heralde yagmurluymus dun arkadasimla konustum nardan oda oyle demisti
tam olarak nevsehir neresinde oturuyosun ,
ve sadece iki tanemi cocugun var baska yokmu
a oylemi sendemi narlisin ben cok gider gelirim en iyi arkadasim orda oturuyo
cocuklarin kac yasinda peki kucuklermi daha
bende tedavideyim ins olur bilmiyorum
insallah canim ,bizim isler baya bi zor ,bakalim hayirlisi ,zaten bundan sonra dusunursem turkiyeyi dusunuyorum burayi istemiyorum
sizde ikiz baska varmi ,hani bazen genetik aileden gelen bisey oluyo
tup bbek olunca daha fazla ikiz olabiliyo
nasil ikizlere bakmak cok zordu ,ben onceleri ikizim olmasin diyoum ,ama simdi hic olmayinca insan ucuz bile olsun istiyo
seninki ne guzel bi kiz bi oglan
canim senin yas kac peki baska dusunuyomusun yoksa bu yetermi diyosun
hem calisip hem ikizleri buyutmek ne kadardar zordur az cok tahmin edebiliyorum ,ne is yapiyosun canim daha once
doktor neden oyle emiski ,ameliyat olcan fala diye,dmekki ameliyata falan gerek yokmus, bazi doktorlar okadar insani yaniltiyo moral bozuyoki
benim abimede ,senin ameliyat olman gerek ,eger birazdaha durursan bebegin olmaz demisti doktor, onunda esi ve kendisi calisiyo cocuk dusunmedikleri halde yaptilar ve bebkleri oldu ,doktorlarda cok is var ,ve suan gelinimiz ikinciye hamile
ama bizim durum daha buyuk cnim ,benim esimde sorun ,esim ameliyat olcak ,sperm 0 bakalim ameliytla sperm buluncakmi sperm bulunmazsa baska care yok ,cok zaman kafami takmamay calisiyorum insallah sonumuz hayirli olur
ve sende gec anne olmusun ,simdi cocuk buyutmek daha zoruna gider ,daha bizim yasimiz kucuk dur bakalim yolumuz uzun
Evet haklısın alışmak zor oluyor helede benim gibi 20 yıl kalırsan. Ben yalova'da İskele de çay içmeyi çok özledim. o salaş bir kahve vardı. Hep oraya takılırdım. Eğer yolun oralara düşerse benim için bir çay iç. Bir tarafta Balıkçı teknelerinin kokuları bir tarafta denizin kokusu çok hoşuma giderdi.
yumurtalıklarda kist olduğunu o yüzden ameliyat olmam gerektiğini söylemişti üstelik bunu söyleyen prof.tu Ankara'da doğumdan sonra Aksaray£daki doktorum ikizleri alda o dr.a bir götür dedi. Ben Tarım bakanlığından emekli oldum. Bilg. İşl.opr. olarak çalışıyordum. Üstelik bende doğuştan kalça çıkığı var en yakınlarım bile hamileliğimde çok zorlanacağımı söylemişti ama rabbim öyle büyükki ben sağlıklı bir çok bayandan daha kolay bir hamilelik geçirdim. işte o yüzden diyorum asla umudunu kaybetme inan dualarım seninle TR.ye geldiğinde görüşelim.
oooo maşallah yavriler coşmuşsunuzzz
belkide kim bilir evet masumum bende 2000 evlere yakindim 260 evlerde oturuyorum ama 1,5 yildir ingilteredeyim tam olarak neresindesin 2000 evlerin cuma pazarina yakinmisin?eeeee sizler nasilsiniz bakalim kizlar bende iyim bildiginiz gibi is yok ev yok bebek yok ugrasip gidiyoz iste sikintilarla neyse hepinizi optum sonra gorusmek uzere.
ya benim kafa karisti fisfisfiskiz cuma pazari dedigin bi dukkanmi yoksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen canim bizdede is yok ev yok cocuk yok ,moralde hic yok:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?