Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bana bılgı verebılır mısınz bu konuda muane ıcın gıttım cok temız geldı bana ama dogum anında nasıl cok merak edıyorm orada dogum yapan arkadaslar mutlaka vardr lutfen bılgılendrn beni...
hadi yaaMerhaba bir arkadaşım doğum yaptı..hiç memnun kalmadı. temizlik hijyen açısından bilemem ama. beklerken eşini hiç içeri almamışlar. hatta annesini bile...saatlerce tek başına sancı çekmiş. bir de bazı hemşireler biraz sert davranmış. yat şuraya geç şuraya gibi söylemler olmuş.
hadi yaatamam canım çok tesekkurler
canım aslında konu kötü davranılması bıle deıl onemlı verırırm sıkayetımı dedıgın gıbı olur bıter ebelerın bu konudakı tecrubelerı çok acı cektırtmelernden korkuyorm dr deıller soncta...Canım doğum yaptın mı bilmiyorum. Devlet hastanelerinin geneli bu şekilde içerde kadın sancı çekerken kimseyi almıyorlar. Onu da şu yüzden yapıyorlar eskiden serbestti ya, yol geçen hanı gibiydi doğum bölümleri ve kimse laf dinlemiyordu. Sonra çok sert bi kural getirip kimseyi içeri almaz oldular, bu bize zarar oldu. İstenilen bir kişi girse keşke destek olarak...
Amaaa şu hemşire ya da ebelerin azarlama olayını nerde olsan sineye çekme seni biri azarladı mı sen daha kötü çemkir. Çünkü hiç bir sağlık elemanının sana o şekilde davranmaya hakkı yok. Ve şikayet edeceğini söyle, şikayette et. Sen orda 2 canınla uğraşırken durup duruken bağırsan bile sana anlayışlı davranmaları gerek ama bizde millet hep sindirildiği için cevap hakkımızı kullanmıyoruz. Kendim bizahati yapacağım şey. Kimsenin yanına yaptığı böyle bişeyi bırakmam.
canım aslında konu kötü davranılması bıle deıl onemlı verırırm sıkayetımı dedıgın gıbı olur bıter ebelerın bu konudakı tecrubelerı çok acı cektırtmelernden korkuyorm dr deıller soncta...
çoookk teşekkür ederim canım bilgilerin için gercekten çok içimi rahatlattın benımde aklıma gelıyor hep ebeler bısuru dogum yaptırıyo böyle seyler düşünme dıye ama ınsan urkuyo yınede ama gercekten cok mantıklı soyledıklerın cok saol canım <3 sen ne kadarlık hamıssınBir avazda hayırlarla kurtul inş.
Yalnız sanırım yanlış bildiğin bir şey var. Bizde kadın doğum doktorları normal doğumu pek bilmezler, onlar sezeryan ameliyatı biliyorlar gibi izlenim oluşturdular. (Tabiki normal doğuma giren bir kadın doğumcuya saygım sonsuz ama onlarda ebeler kadar yine tecrübeli değildirler)
Bence tecrübesizliklerinden korkma ebelerin çünkü işleri bu (okuldan yeni mezun olmuş tek bir ebenin eline mi düşersin sence? ) ama tabiki ne kadar vicdanlı ve merhametlisine denk geliriz kısmı soru işareti. Yine de eskisi gibi değil şükür ki. Ben çok kişiden duydum yardımcı olan sana destek olan ebeleri de. O yüzden ben de gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum.
Doğuma adımlar kala kadınlarda doğum korkusu başlıyormuş doktorlar hep öyle diyorlar ama bence zor mu geçer kısmına takılıp kalma, bol bol yürü, gebe egzersizlerini de yap ki doğumunda ona oranla kolay geçsin.
Bi de şu tavsiyeyi verebilirim. İlk sancıyı hissettiğinde gitme (suyun gelmezse tabiki). Sancılar iyice sıklaştığında git. O zor zamanları yanında sevdiklerinle geçir inan moral olarak da iyi olursun. Sancıların girdiğinde sana masaj yapabilirler mesela elini tutabilirler......
Biraz sancı çekicez kolay olacağını da idda etmiyorum ama.... bence değer...
çoookk teşekkür ederim canım bilgilerin için gercekten çok içimi rahatlattın benımde aklıma gelıyor hep ebeler bısuru dogum yaptırıyo böyle seyler düşünme dıye ama ınsan urkuyo yınede ama gercekten cok mantıklı soyledıklerın cok saol canım <3 sen ne kadarlık hamıssın