Nevşehir'de revizyon olanlar...

Gulsheeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
88
19
98
Arkadaşlar revizyona ihtiyacımm var. nevşehir, kayseri fark etmez. önerebileceğiniz bir doktor yok mu ????

Slm..Arkadasim.nevsehir devlet hastanesinde ali degirmenciyi duydm kbb ci.baya yaptran varmis nevsehirde ou arastr istersen
Onu ben de duydum ama korkuyorun açıkçası. Kbb uzmani estetik konusunda nasil ki acaba. Çünkü bn kbb uzmanina olmuştum ameliyat pek estetik görünmüyor yani. O yüzden yani.

ya istiosan bu forumda ona yaptıranları bul bı onlarla mesajlaş sana yardımcı olacaklardır.

acıkcası ben plastik cerrahtansa kbb uzmanına yaptırmayı tercih ederim plastik cerrahlar sekile daha çok önem verdiklerinden nefes almada sıkıntı yaşayanların burun kanalını dar bırakanların ve de en önemlisi daha yapay yapanların olduğunu biliorm.genelde kbb cileri öneriolar ama

ahh bir bulsam burda o kbb uzmanına estetik olanları. cvp yazan olsa sorucam da ne bileyim. korkuyorum açıkçası artık. estetik uzmanına görüneyim diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…