Newday

Hilalozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
4
0
86
40
Hanımlar 11 +5 hamisim iki gece ve gündüz hiç uyuyamadım.benim gibi aynı problemi yaşayan var mı?uyuyamadığım için eczaneden (eczacının tavsiyesiyle ) newday (valerian,melisa,passiflora,magnezyum, vitamin b6)aldım bunun üzerine biraz uyudum.aranizda bu vitamin kapsülüyle kullanan var mı????

bence eczacı değil doktorunuza danışın derim

Eczacı sana ne mantıkla vitamin de olsa birşeyler veriyor anlamış değilim . Normal bir hasta değilsin ki sen hamilesin... Doktorun onermedigi surece kimsenin verdiği biseyi kullanma. Bana da kan hapı dedi durdular doktor tavsiyesi ile kullandım ama alerji yaptı ve kutu bitiminde bir daha kullanmadm. Dikkatli ol

Gerçek manada 48 saat uyuyamadım.o anda doktora da gitmem mümkün olmadı.mecbur kaldım içmeye çünkü zombi gibi ayaktayım. Yarın doktoruma soracam inş bir şey çıkmaz

Gerçek manada 48 saat uyuyamadım.o anda doktora da gitmem mümkün olmadı.mecbur kaldım içmeye çünkü zombi gibi ayaktayım. Yarın doktoruma soracam inş bir şey çıkmaz
inşallah çıkmaz birşey sıkıntı yapmayın. Birşeyi takıntı yapmış o yüzden uyuyamamış olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…