Geçmiş olsun umarım hersey istediğin gibi olur.ben daha ameliyat olamadım yarın istanbula gidiyorum çarşamba ameliyat olacağım inşallah heyecanlıyım...ama doktorlarla tanıştım benim ameliyatı bora bey yapacak genel olarak ortamı ve doktorları sevdim.Merhaba,
Benim yarin tam 3 hafta oldu güray bey lazer liposaksin beraber su an her sey iyi gözüküyor tam sonucu 3-6 ay sürer dediler 6 lt yag alindi göbek ic dis bacak +simit bakalim heycanla bekliyorum siz oldunuzmu?
Hayirlisi olsun canim heycanini anliyorum cok normal evet bende bir kac yer gezdim sonuda Güray beyle görüstükten sonraGeçmiş olsun umarım hersey istediğin gibi olur.ben daha ameliyat olamadım yarın istanbula gidiyorum çarşamba ameliyat olacağım inşallah heyecanlıyım...ama doktorlarla tanıştım benim ameliyatı bora bey yapacak genel olarak ortamı ve doktorları sevdim.
ayrica lazer lipoliz yanlis bilmiyorsam sade yaglari eritim vucuttan kendi dogal yollarla atilan bir teknik, lazer liposuction da ise eritilen yaglar disariya emiliyor bna yapilan benim bildigim lazer liposuction ve Güray bey yapti ben su an mennunumBende gecen hafta Güray Yeşilada ( newest ) ile gorustum, cok duzgun bir doktor fakat liposuction yapıyor, ben lazer lipoliz yaptırmak istediğim için vazgeçtim. Yine de sizi yanıtmış olmim, sadece paylaşmak istedim.
ayrica lazer lipoliz yanlis bilmiyorsam sade yaglari eritim vucuttan kendi dogal yollarla atilan bir teknik, lazer liposuction da ise eritilen yaglar disariya emiliyor bna yapilan benim bildigim lazer liposuction ve Güray bey yapti ben su an mennunum[QUBabu, post: 41126902, member: 680525"]Bende gecen hafta Güray Yeşilada ( newest ) ile gorustum, cok duzgun bir doktor fakat liposuction yapıyor, ben lazer lipoliz yaptırmak istediğim için vazgeçtim. Yine de sizi yanıtmış olmim, sadece paylaşmak istedim.
Evet sIkIlasma baya sürüyor resim gönderdim doktoruma iyi gözüküyor zaman vermek lazim 3 ila6 ay dedi bence sende zamanla daha iyi olcak eminim benimde karnimin altinda kaldi sarkma bekliyorum doktorunla iletisime gir sormak istediklerini yanitlayacaktir genede yanitlayacagim bir sorun olursa seve seveBende bayagi sarkık gozuküyorum suan umarım sıkılasırım doktorun bu konuda birsey söyledi mi sana?Bende duisburg dayım yurt dışı oluncada gidip sürekli görüşemiyoruz aklımda birsürü sorular kalıyor
Tabiki haberleselim memnun olurum bu arada yas kac cocuk varmi sende ben 45 yasindayim iki cocuk annesiyim dogum ve ya$ ta önemli bu tür ameliyatlarda ben cok genc yasta anne oldum cok catlaklarim oldu allahtan kilo problemim cok yok sporda yapiyorum karin duvarim massallah iyi durumda doktorumda söyledi dün aksam baktim karsilastirdim baya etkili olmus ya senin ameliyatini kim yapti bora bey bey mi?Teşekkür ederim ama haberleşmeye devam edelim aşağı yukarı yakın zamanlarda olduk bi de aynı hastanede öpüyorum
Tabiki haberleselim memnun olurum bu arada yas kac cocuk varmi sende ben 45 yasindayim iki cocuk annesiyim dogum ve ya$ ta önemli bu tür ameliyatlarda ben cok genc yasta anne oldum cok catlaklarim oldu allahtan kilo problemim cok yok sporda yapiyorum karin duvarim massallah iyi durumda doktorumda söyledi dün aksam baktim karsilastirdim baya etkili olmus ya senin ameliyatini kim yapti bora bey bey mi?
ah canim sen daha cok gencsin inan sende cok daha etkili olur benim zamnimda bu tür operasyonlar gelismis deyildi acikcasi hic de düsünemedim birazda esimin destegiyle cesaret ettim keske senin yaslarda yaptira bilseydimBen 30 yaşındayım 1 tane çocuğum var benim sporla pek aram yok ama çocuktan sonra göbegimi fazlasıyla çıktı ve geri çekilmedi hamilelikte fazladan kılo almadım ama tamamen göbegime toplandı kılo, o yüzden bu ameliyat iyi gelecek gibi hissediyorum şimdiden.kesinlikle sana katılıyorum ameliyattan önceki ilgiyle sonraki ilgi çok farklı keşke ameliyattan sonrada takip etseler.Mesela ben ileride başka ameliyatlarda ddüşünüyorum daha ılgılı alakalı bir yer kesvedersem fikrim değişe bilir dimi ama... :)
onunla orda bir kere karsilastim görüsme firsati olmadi ama onuda iyi olduguna inaniyorum bir de ilgili olsalar demiiiBora bey yapti anelıyatımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?