Ney se

Jessicaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
223
287
53
36
Bugun hoslandigim adam evli cikti, cok da guzel bakiyordu yada ben yanlis anladim, uzuldum tabi sonra karisida cok guzel,masallah allah bozmasin aralarini, gercwkten artik biktim etrafta bekar adam kalmamis yahu dogru duzgun, yasim 31 .soyleyeceklerim bu kadar:)

Bazı evli erkekler veya kadınlar flörtöz tavırlar içine girebiliyorlar. Bekar erkek gibi alıcı gözlerle bakanları var. Neyse ki öğrenmişsiniz evli olduğunu. Kısmetiniz açık olsun

Şimdiki aklım olsa evlenmezdim
Ciddi ilişki dahi kurmazdım kimseyle mazallah sonu evlilikle biter diye
Evliliğimden kesinlikle mutsuz değilim bu arada onu da belirteyim.

Ben evli adamin yuzuk takmasi sart .kadin da oyle,
Benim eşim yüzük takmıyor mesela niye şart olsun, bende çok dikkat etmem yüzüğüme , takmadığım da çok olmuştur. Yüzük takmak bir ölçüt değil, karşısındakinin evli olup olamadığını bilmesindan önce kişinin evli olduğunu unutmaması lazım.

Aman diyim sadece bakışlara aldanmayin bekar erkek çok artik herkes yirmili yaşlarda evlenmiyor genelde daha ileri yaşlarda evliliği düşünüyor yani bekar çok .insanlar kariyer başarı şu bu derken evlilik listenin başında olmuyo. İçinizi karartmayin Allah iyilerle karşılaştırsın

Nufus kagidinda bekar yazip evli olanlar da var yani evlendiginde nufus kagidini degistirmeyenler.... yuzuk olmamadi bekar anlamina gelmez.

Ben de 3 yıl önce falan biri ile tanıştım yani iş için sürekli iletişim halindeydik falan o bayağı ilgiliydi vs aramızda bir şey yoktu ama ilgi çok belliydi sonra instagramında şeytan dürttü paylaştığı bişeyi sadece 3 kişi beğenmiş biri kadındı bende profiline girdim baktım ki karısıymış meğer böyle denk gelir işte çok şükür evli olduğunu öğrenince geri çektim kendimi.

Bir erkek düzgünse tip ve davranış olarak evli olma ihtimali yüksek dikkatli olmak lazım iyi ki başta öğrenmişsiniz, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…