Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. ayım ssegah ilahi üflüyorum daha çok. 6. eserim. aldığım engüzel kararlardan birtanesi. yüreğim daraldıkça üflüyorum.
sabır işi bu en çok rast yani sol de zorlandım ama şimdi çok daha iyi tiz sesler de zor yani fa diyez fa mi gibi ama ben çok büyük zevk alıyorum. bu yol güzel ve eğlenceli. sabretmeyi öğretti bana.3 . Haftam.
Salavattayim henüz.
Siz başlangıçta ne gibi zorluklar yaşadınız?
Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum
sabır işi bu en çok rast yani sol de zorlandım ama şimdi çok daha iyi tiz sesler de zor yani fa diyez fa mi gibi ama ben çok büyük zevk alıyorum. bu yol güzel ve eğlenceli. sabretmeyi öğretti bana.
:) aşk acısından dolayı buna başladıysan daha da yanık üflersin. yolumuz açık olsun o zamanHocam da dedi ney cok sey öğretir insana . Ilk olarak sabrı dedi.
Eser çalmaya başlayınca o kadar rahatlayacaksin ki dedi. Gerçekten sabretmeye değer bu enstrüman. Seviyorum asla bırakmam neyimi :)
Ne kadar da bana onu hatirlatsa da
:) aşk acısından dolayı buna başladıysan daha da yanık üflersin. yolumuz açık olsun o zaman
canım keşke yardımcı oalabilecek kadar usta olsam ama sana sadece you tube üzerinden ney metodu diye bir kanal var onu tavsiye edebilirim ben de çok işe yaradı.Aynen öyle. Teşekkür ederim . Aklıma takilanlari sorabilir miyim arada :)
canım keşke yardımcı oalabilecek kadar usta olsam ama sana sadece you tube üzerinden ney metodu diye bir kanal var onu tavsiye edebilirim ben de çok işe yaradı.
tabii ki halen devam ediyorum ve edebileceğim kadar edicem