Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetime 2 veya 3 gün var sabah testte silik gördüm kan verdim beta 12.30 çıktı. Sizce değer normal mi ya da yükselme şansı var mı böyle olup değerleri düzelen var mı
Kızlar adetime 2 veya 3 gün var sabah testte silik gördüm kan verdim beta 12.30 çıktı. Sizce değer normal mi ya da yükselme şansı var mı böyle olup değerleri düzelen var mı
Yükselme ihtimali var. Sadece erken test yaptırdığınız için testi tekrarlamış degerin artışını takip etmeniz gerekecek.
Kimyasal gebelikte değer düşer
Sağlıklı gebelikte 2 günde 2 kat artar
Hayırlı olsun Allah gönlünüze göre versin
Yükselme ihtimali var. Sadece erken test yaptırdığınız için testi tekrarlamış degerin artışını takip etmeniz gerekecek.
Kimyasal gebelikte değer düşer
Sağlıklı gebelikte 2 günde 2 kat artar
Hayırlı olsun Allah gönlünüze göre versin
Çok sağolun gerçekten içimi ferahlattınız değerin çok düşük olduğunu söyleyenler oldu stres yaptım ister istemez. Çok sağolun Rabbim herkesin gönlüne göre versin bu güzel günde dualarınızı esirgemeyin benden
Çok sağolun gerçekten içimi ferahlattınız değerin çok düşük olduğunu söyleyenler oldu stres yaptım ister istemez. Çok sağolun Rabbim herkesin gönlüne göre versin bu güzel günde dualarınızı esirgemeyin benden
Cevabınız için çok çok teşekkürler Allah razı olsun valla siz benim içimi ferahlattınız Rabbim de sizin içinizi ferahlatsın dar zamanınızda söylediğiniz gibi yapacağım