NEYA HCG DEĞERLERİNDEN ANLAYAN VARSA BAKABİLİR Mİ

KelebeksiRY

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
2.593
3.079
63
Kızlar adetime 2 veya 3 gün var sabah testte silik gördüm kan verdim beta 12.30 çıktı. Sizce değer normal mi ya da yükselme şansı var mı böyle olup değerleri düzelen var mı

Kızlar adetime 2 veya 3 gün var sabah testte silik gördüm kan verdim beta 12.30 çıktı. Sizce değer normal mi ya da yükselme şansı var mı böyle olup değerleri düzelen var mı
Hayırlı olsun normal canım benimde üç gün test yaptım böyle çıktı inşallah benim de vardır senin değerin gayet normal

Eklentiler

• IMG_20230417_231132.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 67
Yükselme ihtimali var. Sadece erken test yaptırdığınız için testi tekrarlamış degerin artışını takip etmeniz gerekecek.
Kimyasal gebelikte değer düşer
Sağlıklı gebelikte 2 günde 2 kat artar
Hayırlı olsun Allah gönlünüze göre versin

Çok sağolun gerçekten içimi ferahlattınız değerin çok düşük olduğunu söyleyenler oldu stres yaptım ister istemez. Çok sağolun Rabbim herkesin gönlüne göre versin bu güzel günde dualarınızı esirgemeyin benden

Önemli olan düşük olup olmaması değil düzenli artması iki günde bir düzenli kan verin artışı takip edin

Önemli olan düşük olup olmaması değil düzenli artması iki günde bir düzenli kan verin artışı takip edin
Cevabınız için çok çok teşekkürler Allah razı olsun valla siz benim içimi ferahlattınız Rabbim de sizin içinizi ferahlatsın dar zamanınızda söylediğiniz gibi yapacağım

Bnmde Şubat'ta oldum Mart'ta olmadım kan verdim cıkmadj sornadan çıktı geç döllenme olmuş dedi 13.16 cıkmışdı 2 günde bi kan verdim düzene girdi

Bnmde Şubat'ta oldum Mart'ta olmadım kan verdim cıkmadj sornadan çıktı geç döllenme olmuş dedi 13.16 cıkmışdı 2 günde bi kan verdim düzene girdi
Merhaba ikinci kez daha verdim 68 e yükseldi çok şükür yarın tekrar vereceğim cevabınız için teşekkürler muhtemelen benim de geç döllenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…