Cok canım sıkıldı yaninda ben varken.Gece berabr olmak istedi ama cok erken ise gidecekti.Gorevli mezarliga filan gitme olblir yikanamam zor olur dedi istedi bende yapmadım oda sabah zor olur dedik..Asiri cnm skldi. Bide tuvaleti bahane ediyor sahit olmasaydm keske.Rüyalanmaya benziyor. Erkeklerde sık olan birşey. Sizin açınızdan can sıkıcı bir durum ama rüya bu. Takmayın kafanıza.
Cok canım sıkıldı yaninda ben varken.Gece berabr olmak istedi ama cok erken ise gidecekti.Gorevli mezarliga filan gitme olblir yikanamam zor olur dedi istedi bende yapmadım oda sabah zor olur dedik..Asiri cnm skldi. Bide tuvaleti bahane ediyor sahit olmasaydm keske.
Canın neden sıkıldı acaba? Adam rüyasını nasıl kontrol edicek banada çok olur sanki bilerek oluyor hey Allahım ya
Haklısınız sordum iyice çok sıkıştim üsendim kalkmaya dedi. Yanimda giyindi etti dus filanda almadi camasrda degismedi bide o an görmedim .Ama tuhaf hissettim yinede .Evet istedi gece ama kendi isinden dolayı yapmadik bugün törene katilcak sabahta zor olur yıkanamm diyp vazgcmistik cok tskler cevap icinSebep buymuş demek. Yanında sizin olduğunuzun farkında bile değildir. Erkekler bizim gibi değil. Yapmak isteyip de vazgeçince muhtemelen erekte oldu ve sperm orada kaldı. Vücut da kendi kendine atmak istemiştir. Doğal bir şey aslında. Ben de bir kere eşimde şahit olmuştum o an o da inkar etmişti. Sonra eşiniz size gerekli açıklamayı yapacaktır. Canınız sıkılmıştır tabi anlıyorum ama doğal bir durum olduğunu kabul ederek bakarsanız hazmetmeniz daha kolay olur.
Haklısınız sordum iyice çok sıkıştim üsendim kalkmaya dedi. Yanimda giyindi etti dus filanda almadi camasrda degismedi bide o an görmedim .Ama tuhaf hissettim yinede .Evet istedi gece ama kendi isinden dolayı yapmadik bugün törene katilcak sabahta zor olur yıkanamm diyp vazgcmistik cok tskler cevap icin
Konuyu silince geri yuklendigini bilmeniz lazim uyeliginiz cok yeni degil.Haklısınız sordum iyice çok sıkıştim üsendim kalkmaya dedi. Yanimda giyindi etti dus filanda almadi camasrda degismedi bide o an görmedim .Ama tuhaf hissettim yinede .Evet istedi gece ama kendi isinden dolayı yapmadik bugün törene katilcak sabahta zor olur yıkanamm diyp vazgcmistik cok tskler cevap icin
Yahu adam rüya görebilir, rüyalarda da herşey olabilir. Bunu mu sorun ettiniz. Moral bozacak ne var bunda.Günaydın canım sıkıldı yatamadim.Sabaha doğru filan üstüm açılmış uyandım,yorgani uzerime cektim eşime sarilim dedim .Ay bi garipti böyle sanki ruyanlanmami yasiyodu napiydi ileri gdip gidip geliyodu aşırı canm sıkıldi acaba ben sarldm diye dedim gdip gelio gibi bisydi Soluk alip vermesi bekledim dürttüm napiyosun sen ya diye kızdım.Uykulu idrak edemedi.ben öyle hissettim cok canm skldi tuvalete gidicem zor dayanıyorum üseniyorum ondan öyle dedi. Kizdi nebilim.ben dedi.Inanmadim pek.Moralim cok bozuldu böyle bi durum yasayaniniz oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?