• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neydi şimdi bu?

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Günaydın canım sıkıldı yatamadim.Sabaha doğru filan üstüm açılmış uyandım,yorgani uzerime cektim eşime sarilim dedim .Ay bi garipti böyle sanki ruyanlanmami yasiyodu napiydi ileri gdip gidip geliyodu aşırı canm sıkıldi acaba ben sarldm diye dedim gdip gelio gibi bisydi Soluk alip vermesi bekledim dürttüm napiyosun sen ya diye kızdım.Uykulu idrak edemedi.ben öyle hissettim cok canm skldi tuvalete gidicem zor dayanıyorum üseniyorum ondan öyle dedi. Kizdi nebilim.ben dedi.Inanmadim pek.Moralim cok bozuldu böyle bi durum yasayaniniz oldu mu?

Rüyalanmaya benziyor. Erkeklerde sık olan birşey. Sizin açınızdan can sıkıcı bir durum ama rüya bu. Takmayın kafanıza.

Rüyalanmaya benziyor. Erkeklerde sık olan birşey. Sizin açınızdan can sıkıcı bir durum ama rüya bu. Takmayın kafanıza.
Cok canım sıkıldı yaninda ben varken.Gece berabr olmak istedi ama cok erken ise gidecekti.Gorevli mezarliga filan gitme olblir yikanamam zor olur dedi istedi bende yapmadım oda sabah zor olur dedik..Asiri cnm skldi. Bide tuvaleti bahane ediyor sahit olmasaydm keske.

Cok canım sıkıldı yaninda ben varken.Gece berabr olmak istedi ama cok erken ise gidecekti.Gorevli mezarliga filan gitme olblir yikanamam zor olur dedi istedi bende yapmadım oda sabah zor olur dedik..Asiri cnm skldi. Bide tuvaleti bahane ediyor sahit olmasaydm keske.

Sebep buymuş demek. Yanında sizin olduğunuzun farkında bile değildir. Erkekler bizim gibi değil. Yapmak isteyip de vazgeçince muhtemelen erekte oldu ve sperm orada kaldı. Vücut da kendi kendine atmak istemiştir. Doğal bir şey aslında. Ben de bir kere eşimde şahit olmuştum o an o da inkar etmişti. Sonra eşiniz size gerekli açıklamayı yapacaktır. Canınız sıkılmıştır tabi anlıyorum ama doğal bir durum olduğunu kabul ederek bakarsanız hazmetmeniz daha kolay olur.

• Beğen
Reactions: tse
Canın neden sıkıldı acaba? Adam rüyasını nasıl kontrol edicek banada çok olur sanki bilerek oluyor hey Allahım ya
;) ya öyle de baktim kontrol ettim camasir filan degismedi dusta almadi yanmda giyindi hatta olmamis olsa derim dedi.Cok sıkıştim usendim kalkmaya sıktım kendimi dedi dedi ne bilim gece gece öyle olunca insan kotu hissediyor kendini tskler cvbin icin kocaman Günaydın

Sebep buymuş demek. Yanında sizin olduğunuzun farkında bile değildir. Erkekler bizim gibi değil. Yapmak isteyip de vazgeçince muhtemelen erekte oldu ve sperm orada kaldı. Vücut da kendi kendine atmak istemiştir. Doğal bir şey aslında. Ben de bir kere eşimde şahit olmuştum o an o da inkar etmişti. Sonra eşiniz size gerekli açıklamayı yapacaktır. Canınız sıkılmıştır tabi anlıyorum ama doğal bir durum olduğunu kabul ederek bakarsanız hazmetmeniz daha kolay olur.
Haklısınız sordum iyice çok sıkıştim üsendim kalkmaya dedi. Yanimda giyindi etti dus filanda almadi camasrda degismedi bide o an görmedim .Ama tuhaf hissettim yinede .Evet istedi gece ama kendi isinden dolayı yapmadik bugün törene katilcak sabahta zor olur yıkanamm diyp vazgcmistik cok tskler cevap icin

Haklısınız sordum iyice çok sıkıştim üsendim kalkmaya dedi. Yanimda giyindi etti dus filanda almadi camasrda degismedi bide o an görmedim .Ama tuhaf hissettim yinede .Evet istedi gece ama kendi isinden dolayı yapmadik bugün törene katilcak sabahta zor olur yıkanamm diyp vazgcmistik cok tskler cevap icin

Konuyu silmişsiniz ve banlanacaksiniz bu yüzden. Esinizin rüyalandigini soyluyorsunuz ama camasirini degismedi, dus almadi diyorsunuz. Kirli camasiri giymeye devam etcek kadar pis mi eşiniz?
Siz ruyalandigini nereden anladiniz? Surekli donunu mu kontrol ediyorsunuz sabah?

Konuyu neden sildin ki vicdan mi yaptin.. tövbe tövbe..:işsiz:

Konuyu silince geri yuklendigini bilmeniz lazim uyeliginiz cok yeni degil.

Konu anlasiliyor sonucta esinizin elinde olan birsey degil.Esiniz altina yaptigini soyleyip banyo yapmadan ve uzerini degistirmeden ise gittiyse ciddi temizlik sorunlari var.

Ustelik birlikte olmak isteyip nasil dus almak zor diye vazgeciyorsunuz anlamiyorum.Dus zaten hergun yapilan birsey degilmi sabah 10 dk zor olmasa gerek.

Siz eşlerinizde tanık olmuşsunuz ben abimde olmuştum :işsiz:
Salonda uyuyodu bende salona girince gördüklerm karşısında şok sonra nasıl çıktıgımı bilemedim :olamaz:

yani bence eşlerin her anı böyle didik didik kontrol edilmemeli, hatta şuan edilmemeli demek bile garip geldi, sanırım sen daha istekliydin ondan gıcık oldun herhalde o an için...

gülesim geldi. Allah aşkına adam napsın yani bide kızıyosunuz. gee gece adamı uyandırıyosunuz

Düzenli ilişki yasayan kısı ruyalanır mı ya ? Ya da ben çok sfım hıc fark etmedım hatta bana kalırsa hıc ruyalanmadı

Günaydın canım sıkıldı yatamadim.Sabaha doğru filan üstüm açılmış uyandım,yorgani uzerime cektim eşime sarilim dedim .Ay bi garipti böyle sanki ruyanlanmami yasiyodu napiydi ileri gdip gidip geliyodu aşırı canm sıkıldi acaba ben sarldm diye dedim gdip gelio gibi bisydi Soluk alip vermesi bekledim dürttüm napiyosun sen ya diye kızdım.Uykulu idrak edemedi.ben öyle hissettim cok canm skldi tuvalete gidicem zor dayanıyorum üseniyorum ondan öyle dedi. Kizdi nebilim.ben dedi.Inanmadim pek.Moralim cok bozuldu böyle bi durum yasayaniniz oldu mu?
Yahu adam rüya görebilir, rüyalarda da herşey olabilir. Bunu mu sorun ettiniz. Moral bozacak ne var bunda.

Back
X