- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
son 1 aydır hemen hergün hastanedeyiz, bazen aynı gün içinde bikaç hastaneye gittiğimiz oluyordu, oğluma nf teşhisi koydu buradaki 1devlet hastanesi 1 özel hastane, bu hastalığın tedavisi yok vücuduna zarar verilmişmi diye hem emarı çekildi hem gözlerine bakıldı emar temiz ama gözlerinde nodüller oluşmuş dendi, onlara inanmadım 2 hastanede 3ayrı göz doktoruna gittim 2tanesi net görünüyor dedi biride belli belirsiz dediler, hergünüm ağlamakla geçiyor oğluma ne olacak diye derken ankarada hacettepe üniversite hastanesinde bu bölümün doktorlarına dün muayene için gitik onkolog doktor vücudundaki lekenin o hastalığın lekesine benzemediğini ama nodüller oluştuysa odur, yinede tekrar o hastanede göze gönderdi bizi oradaki göz doktoru nodül yok dedi , onkolog doktor en iyisini dermatolog söyler o lekenin o hastalık olup olmadığını söyler dedi dermatolog da olmadığını düşündüğünü söyledi ona göre bu doğum lekesiymiş... öyle olsa ben bunu görmezmiydim acaba, son 1 yılda oldu.. ama yine de diğer doktor baksın dedi öğleden sonra çocuk nörolojisine girdik çekilen emar raporuna bakarken skolyoz olduğunu ve sağ tarafındada damar daralması var dedi ... leke benzemiyor nodüller yok ama diğerleri de bu hastalığın belirtisi olabilirde olmayabilir de dediler. istanbuldaki 2 hastane kesin o dedi, hatta nasıl olduysa 3 doktor nodül gördü hacettepe üniversite hastanesi görmedi, olmayabilir dedi zaten kafam karışıktı iyice karıştı deliricemm hangisine inanayım ne yapayım bilemedim. hangisi doğrudur acaba.